Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőkijelzős PDA-mobil 30 ezer forint alatt

Kütyük

Érintőkijelzős PDA-mobil 30 ezer forint alatt

Piacon a MING dinasztia legújabb tagja.

A Motorola a nyár közepén leplezte le három új MING készülékét, az A810-es, az A1600-as és az A1800-as telefont. Az amerikai gyártó ezekben a napokban kezdi meg az A810 kereskedelmi forgalmazását: az első körben Indiában kapható újdonság ára átszámítva mintegy 28 ezer forint. Érdekesség egyébként, hogy Indiában a 10 ezer forintnál olcsóbb telefonok több mint 50 százalékos piaci részesedéssel rendelkeznek, tehát ez a 28 ezer forintos készülék ott tulajdonképpen akár még drágának is mondható.

A hagyományos kialakítással rendelkező PDA-mobil készülék fekete és fehér változatban készül, 105 milliméter hosszú, 51 milliméter széles, 14 milliméter vastag és kereken 100 gramm tömegű. A nem túl nagy méretű, 2,2 colos képátlójú TFT kijelző alatt csak néhány fontosabb kezelőszervet találunk, hagyományos billentyűzet nincs a telefonon. Ennek megfelelően a QVGA felbontású és 262 ezer színárnyalatú LCD érintésérzékeny és egy kis cerka is jár hozzá. A fejlett kézírásfelismerő technológiával felvértezett Motorola A810 hátfalba szerelt digitális fényképezőgép moduljában egy 2 millió képpontos CMOS szenzor rejtőzik, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fotók készíthetők.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még a maximum 2 GB-ig bővíthető memória, az USB 2.0 csatlakoztathatóság, a Bluetooth 1.2 támogatás, a 910mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor, az MP3 és MP4 lejátszó alkalmazás, a sztereó FM rádió, illetve a szabványos 3,5 milliméteres audio csatlakozó. A low-end kategóriába sorolt telefonban egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul található.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés