Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon BlackBerry az ING Banknál

Kütyük

Pannon BlackBerry az ING Banknál

A Pannon BlackBerry szolgáltatását választotta levelezésének kezelésére az ING Bank Magyarországi Fióktelepe. Egyszerűsége és gyorsasága mellett a BlackBerry rendszer képes megfelelni a rendkívül szigorú banki biztonsági előírásoknak is.

A BlackBerry a ma létező egyik legfejlettebb levelezési technológia. A beérkezett levelek azonnal, felhasználói beavatkozás nélkül megjelennek a telefon képernyőjén, és a többnyire teljes billentyűzettel ellátott speciális BlackBerry készülékekről kényelmesen meg is válaszolhatók. A BlackBerry az elmúlt években az üzletemberek, különösen a felsővezetők egyik legfontosabb munkaeszközévé vált, világszintű részesedése az okostelefonok piacán több mint 15 százalék.

“Az ING Bank Magyarországon az elsők között a vállalati kapcsolattartókra helyezte az értékesítés súlypontját. A kollégáink számára nagyon fontos, hogy az ügyfelekkel és egymással történő kapcsolattartás gördülékeny, gyors és technológiailag hibátlan legyen – mondta el Igaz Zoltán vállalati kommunikációs igazgató. – A Pannon képes ezeket a feltételeket az elvárható szint felett is teljesíteni, nem véletlen, hogy 1992 óta kitartunk egymás mellett.”

A BlackBerry szolgáltatás igénybevételéhez legalább EDGE technológiát használó mobil internet hálózat ajánlott. A Pannon a szolgáltatók között elsőként tette elérhetővé az EDGE technológiát csaknem az egész ország területén. A nagyobb levélmellékletek, például prezentációk letöltéséhez kényelmesebb a gyorsabb adatátvitelt biztosító 3G/HSDPA hálózatot igénybe venni, mely a Pannonnál jelenleg 371 településen érhető el. “Tapasztalataink kedvezőek, pozitív visszajelzéseket kaptunk a munkatársainktól is, akik a korábbi két készülék helyett egyetlen készüléket használhatnak. Ez nem csak nekik jelent könnyebbséget, de a belső adminisztrációnk is jelentősen egyszerűsödött” – tette hozzá Igaz Zoltán.

Az ING Banknál jelenleg 34 felsővezető és ügyfélkapcsolati munkatárs használja a Pannon BlackBerry szolgáltatását.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés