Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pofonegyszerű mobiltelefon – hamarosan kapható a Samsung M150

Kütyük

Pofonegyszerű mobiltelefon – hamarosan kapható a Samsung M150

A Samsung a high-end mobilok mellett egyre több figyelmet szentel a low-end készülékeknek.

Ékes bizonyítéka ennek a június végén bejelentett Samsung SGH-M150, mely rövid időn belül Európa-szerte kapható lesz. A telefon elsők közt Németországban jelenik meg a piacon a jövő hónapban, majd pedig több európai országot követően Ázsiában és Afrikában is kapható lesz. A gyártó egyébként még mindig nem árulta el az ötféle színváltozatban érkező telefon pontos árát, az viszont biztosra vehető, hogy a készülék jelentősen olcsóbb lesz mint 150 euró (34 ezer forint).

Ez az újdonság abszolút letisztult vonalvezetéssel bír, és mindenféle design trükktől mentes: a candybar, vagyis hagyományos kialakítású készülék 106,5 milliméter hosszú, 45,5 milliméter széles és 12,7 milliméter vastag. A kétnormás (900/1800 MHz) GSM modullal felvértezett mobil a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül a GPRS-t, illetve a Bluetooth-t támogatja, és a kamerája is egy teljesen egyszerű darab, lévén, hogy felbontása mindössze 0,3 megapixel (VGA).

Az 1,8 colos képátlóval rendelkező TFT display 128×160 pixel és 65 ezer színárnyalat büszke birtokosa. Ezenkívül említést érdemel még az MP3 lejátszó funkció, a sztereó FM rádió, a WAP 2.0 böngésző, az e-mail kliens, illetve a 20 MB-os belső memória, mely sajnos nem bővíthető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés