Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön Sanyi és megmenti a Motorolát?

Kütyük

Jön Sanyi és megmenti a Motorolát?

Immár biztos: érkezik a Motorola új nagyágyúja.

Először júniusban, nem sokkal a Motorola ZN5 hivatalos bejelentése után írtunk arról, hogy a Motorola már javában dolgozik egy a ZN5-nél nagyobb tudású készülék kifejlesztésén. Ezzel kapcsolatban a legfrissebb hír, hogy a Motorola egyik munkatársa egy interjúban azt nyilatkozta, hogy bár hivatalosan még be nem jelentett termékekről természetesen nem nyilatkozhat, az Alexander (Sándor) fejlesztési kódnév igenis létezik a cégen belül.

Nagy felbontású, xenon vakus kamera ide, vagy oda, a ZN5 még mindig nem egy igazi ˝all-in-one high-end˝ készülék, hiszen hiányzik belőle többek közt az UMTS, a HSDPA és a GPS is. Éppen ezért a Motorolának most olyan nagy szüksége van a ZN5 nagytesójára, mint egy falat kenyérre.

A Motorola Alexanderbe szerelt xenon vakus kamera immár 8 megapixeles felbontással bír, ezenkívül pedig egy nagyteljesítményű Nvidia processzor is fellelhető benne. Említést érdemel továbbá az integrált GPS-vevő, a minden valószínűség szerint érintésérzékeny kijelző, illetve a 4.0-ás, vagy ennél újabb UIQ felhasználói felület. Amennyiben minden jól megy, akkor az első 8 megapixeles Motorola valamikor idén októberben fog debütálni. Pletykák szerint a Motorola most gyakorlatilag mindent feltesz egy lapra, és ha ez a vadonatúj 8 megapixeles mobil sem váltja be a hozzá fűzött reményeket, akkor bizony le fogja húzni a redőnyt…



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés