Connect with us

Hirdetés

technokrata

Eladták az összes iPhone 3G-t

Kütyük

Eladták az összes iPhone 3G-t

Lapértesülések szerint az elmúlt napokban-hetekben az európai piacra szánt első Apple iPhone 3G szállítmányok teljes egésze gazdára talált.

Az Apple egyik munkatársa az üggyel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a vállalat egyszerűen alulbecsülte, hogy az európai vásárlók mennyi iPhone 3G-t szeretnének vásárolni, és ez vezetett a most kialakult hiányhoz.

Egy konkrét példát tekintve, a Németországban exkluzív iPhone forgalmazási jogokkal rendelkező T-Mobile egyes források szerint legközelebb valamikor októberben tud majd újra iPhone 3G-t kínálni vásárlói részére. A magenta színekben pompázó operátor egyébként azzal számolt, hogy első körben mintegy 40 ezer darab iPhone 3G-t fog kapni, ehhez képest viszont az Apple ennek a mennyiségnek csupán a felét szállította le a számára.

Németországban a T-Mobile az első napon 15 ezer darab iPhone 3G-t adott el, ami másfélszer több mint ahány elsőgenerációs iPhone-t sikerült eladnia az első napon. Hazánkban ugyancsak a magenta szolgáltató forgalmazza majd az új iPhone-t, de hogy pontosan mikor, milyen áron és milyen konstrukcióban, azt egyelőre nem tudni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés