Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss kémfotók a Sony Ericsson P3i-ről

Kütyük

Friss kémfotók a Sony Ericsson P3i-ről

Újabb kémfotók érkeztek a japán-svéd gyártó háza tájáról.

Mint ismeretes, a Sony Ericsson nemrégiben lebbentette fel a fátylat legújabb okostelefonjáról, a P1i-ről, melynek hamarosan megérkezhet a némileg nagyobb tudású kiadása.

Az alábbi, az általunk a múlt héten már bemutatott felvételen állítólag a Sony Ericsson P3i látható, bár egyes források szerint a fotó nem több egy egyszerű fotómontázsnál. Gyanús jel, hogy a kijelző feletti részről nem csak a videóhívásokhoz használatos második kamera, hanem még a hangszóró is hiányzik.

Most pedig két újabb felvétel érkezett a P3i-ről:

A formai megoldásait illetően nagy mértékben a Sony Ericsson P1i-re hajazó Sony Ericsson P3i-ben egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, és fontos újdonság, hogy a készülék immár nem csak GPRS és UMTS, hanem EDGE és HSDPA hálózatokban is használható.

A 3,2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép természetesen autofókuszos, videófelbontása azonban egyelőre ismeretlen. A 2,8 colos képátlójú érintőkijelző 320×240 pixeles felbontással rendelkezik és több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A belső memória 160 MB-os kapacitású és Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal egyszerűen bővíthető.

Említést érdemel még a spéci QWERTY billentyűzet, a Bluetooth 2.0 és Wi-Fi vezérlő, valamint a Symbian 9.2-es operációs rendszer és az UIQ 3.1-es felhasználói interfész. Egyelőre ennyi, idővel pedig majd kiderül, hogy ezeknek az információknak mennyi az igazságtartalma.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés