Connect with us

Hirdetés

technokrata

Monacóba látogatott az iGO 8 navigáció

Kütyük

Monacóba látogatott az iGO 8 navigáció

A 3D-s Nav N Go iGO 8 már Franciaországban is kapható.

A Nav N Go a Monacóban megrendezett MedPi 2008 kiállításon jelentette be, hogy az általa fejlesztett 3D-s navigációs szoftver, a Nav N Go iGO 8 immár a francia piacon is megtalálható. A Nav N Go hivatalosan a BlueTrade-et bízta meg a termék francia piacon történő forgalmazására. A BlueTrade a mobil megoldások, ezen belül az okostelefonok és mobil eszközök tartozékainaknagykereskedelmével foglalkozik mind az üzleti, mind a lakossági piacon.

A Windows Mobile érintőképernyős eszközökre kifejlesztett egyedülálló Nav N Go iGO 8 Európa franciaországi bevezetése és bemutatása a BlueTrade nevéhez kapcsolódik a MedPi Hardware /Telecom / Software Kiállítás ideje alatt, mely rendezvény az új digitalis technológia piacának, valamint fogyasztóinak és SoHo (kis iroda, otthoni iroda) disztribúciós hálózatának kínál közös találkahelyet minden évben.

A kiállítás látogatói a MedPi Monaco területén a Grimaldi Forum Apollinaire csarnokában található BlueTrade standon (V41) elsőkézből szerezhetnek tapasztalatot a vezető 3D-s navigációs szoftverre, a Nav N Go iGO 8 Európára vonatkozóan. A BlueTrade jól felkészült csapata minden érdeklődőnek széleskörű információt nyújt az új navigációs szoftverrel és a piaci trendekkel kapcsolatban. A kiállítás kiváló alkalom a BlueTrade számára, hogy szorosabb kapcsolatot építsen ki és tartson fenn a beszállítókkal és forgalmazókkal, és a Nav N Go iGO 8 Európa franciaországi és nemzetközi forgalmazása a cég online webshopján keresztül új távlatokat nyit a vállalat előtt.

˝Nagy örömömre szolgál, hogy a forradalmian új 3D-s navigációs szoftvermegoldásunk immár a francia piacon is megtalálható, hiszen Franciaország a legjelentősebb európai navigációs piacok egyike˝ – mondta Leon van de Pas, a Nav N Go ügyvezető igazgatója. ˝Az ország gyönyörű tájai visszaköszönnek az új szoftver által megjelenített domborzati elemekben, valamint a 3D-s épületek és 3D-s tereptárgyak ábrázolásában˝.

A termék exkluzív dobozban kapható, melynek tartalma egy microSD memóriakártya (miniSD- és SD-adapterrel), melyen megtalálható az előre telepített Nav N Go iGO 8 3D-s navigációs szoftver, a 27 nyelven olvasható Quick Start Guide kézikönyv (Gyors kezelési útmutató), valamint a csomag részét képezi a frissítéshez szükséges Content Manager alkalmazást, a felhasználói útmutatót és teljes térképtartalmat tartalmazó DVD. A könnyen kezelhető felhasználói felülettel bíró Nav N Go iGO 8 ˝egyszerű˝ üzemmódja a kevésbé gyakorlott felhasználóknak nyújt megoldást, míg a ˝profi˝ mód a már tapasztaltabbaknak.

A pontos és megfizethető digitális térképeiről ismert Nav N Go iGO 8 Európa 43 (kelet- és nyugat-európai) országban, 30 különböző nyelven nyújt utcarészletességű, jól navigálható térképet. A helyi térképszolgáltatókhoz fűződő szoros kapcsolata lehetővé teszi a Nav N Go számára, hogy a korábban a vezető térképszolgáltatók által rendelkezésre nem bocsátott régiókban is részletes térképlefedettséget nyújtson.

Az új szoftver támogatja az exonímákat, azaz az anyanyelvben másképpen szereplő tulajdonneveket is, megkönnyítve ezzel a kívánt úticél elérését akkor is, ha valamely név az adott nyelven más formában jelenik meg. A szoftver támogatja továbbá az olyan, nem latin karaktereket használó nyelveket is, mint a görög, héber, vagy az orosz; ezen felül több millió előre telepített POI-t tartalmaz. A Nav N Go iGO 8 a világon elsőként 3D-s képi megjelenítést alkalmaz: a környező épületek és a nevezetességek látványa, valamint a valósághűen elemelkedő utak és a domborzat életszerű ábrázolása segítik a navigálást.

Az integrált multimédiás szolgáltatás részeként a Nav N Go iGO 8 Európa az alábbi három díjnyertes PDAmill játékot tartalmazó speciális játékcsomaggal együtt jelenik meg: Bowling for Burgers, GameBox Boards és The Corsair.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés