Connect with us

Hirdetés

technokrata

5 megapixeles új LG csúszkamobil – elérhető áron

Kütyük

5 megapixeles új LG csúszkamobil – elérhető áron

A LG bejelentette a KC550 típusjelzésű mobiltelefont, melynek 5 megapixeles kamerájával az ígéretek szerint professzionális minőségben készíthetünk fotókat.

Az LG KC550-et úgy tervezték, hogy könnyedén megörökíthessük vele életünk különböző pillanatait, ezért a készülék leggyakrabban használt kamerafunkcióit egyetlen klikkeléssel elérhetjük a dedikált gombok segítségével. A készüléknek a gyenge fényviszonyok sem jelentenek problémát, hiszen a kamera funkciógombjai világítanak, és a LED vaku is elég erős ahhoz, hogy megvilágítsa a sötét objektumokat – áll a hivatalos sajtóközleményben.

Az LG KC550 5 megapixeles képszenzorával és Schneider-Kreuznach optikájával nagyfelbontású, részletekben gazdag fotókat készíthetünk. A kamera érzékenységét egészen ISO800-ig állíthatjuk, a képstabilizátor pedig még remegő kéz esetén is tiszta és éles képeket biztosít.

A 2,4 colos képátlójú LCD-n (QVGA, 262 ezer szín) könnyedén visszanézhetjük fotóinkat, az Auto Image Rotation funkció pedig gondoskodik róla, hogy képeink a készülék vízszintes, vagy függőleges helyzetében is a megfelelő nézetben legyenek. 720×480 pixeles felbontásban, 30 képkocka/másodperc sebességgel rögzíthetünk videókat, melyeket aztán televíziós készülékeken is megtekinthetünk, köszönhetően a TV-kimenet funkciónak.

Az alaphelyzetben 96,9×51,4×14,9 milliméter méretű és alig 90 gramm tömegű LG KC550 számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint a korábban bemutatott és globálisan igen népszerűvé vált LG Viewty, melyből 2007 őszi piacra kerülése óta 1,5 millió darabot értékesítettek világszerte.

˝A LG KC550-et azoknak készítettük, akik olyan mobiltelefonra vágynak, mely egy professzionális fényképezőgépet rejt magában˝ – mondta Alan Song, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója. ˝Professzionális minőségű digitális kamerákkal felvértezett telefonjaink megerősítik az LG-t mindkét technológia területén˝.

Az LG KC550 telefonban olyan mozgásalapú (M-toy) játékokat is találhatunk, melyek kihasználják az integrált giroszkópban rejlő lehetőségeket. A készülék döntésével, vagy forgatásával virtuális darts-ot játszhatunk, horgászhatunk, vagy akár navigálhatunk is egy útvesztőben.

A GPRS/EDGE és Bluetooth 2.0 kompatibilis, sztereó FM rádiós LG KC550 2008 második felében kerül piacra. A telefon kezdőára előzetes információink szerint 75-80 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés