Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az okostelefonok királya

Kütyük

Az okostelefonok királya

A Symbian továbbra is remekül teljesít.

A piacvezető Symbian elnök-vezérigazgatója, Nigel Clifford bejelentette: ˝cégünk egy újabb fontos mérföldkőhöz érkezett, ugyanis az eddigiekben már több mint 200 millió Symbian szoftveres telefon került forgalomba˝. Emberünk elmondta, hogy az idei esztendő első negyedévében mintegy 18,5 millió Symbian smartphone talált gazdára világszerte, majd pedig hozzátette, hogy idén március végéig körülbelül 206 millió ilyen készülék látott napvilágot.

2008 első negyedévében az összes, Symbian licenszet birtokló mobiltelefon gyártó kiadott legalább egy új Symbian mobilt, a nagyobb gyártók pedig kilenc olyan fontosabb modellt mutattak be, melyeken Symbian 9 operációs rendszer teljesít szolgálatot. Ilyen volt például az UIQ interfészes Motorola Z10, Sony Ericsson G700 és Sony Ericsson G900, illetve az S60 alapokon nyugvó Nokia N78, Nokia N96, Nokia 6210 Navigator, Nokia 6220 classic, Samsung SGH-G810 és LG KT610.

Jelenleg egyébként 154 különböző Symbian mobil érhető el a piacon, a Symbian megalakulása óta pedig már több mint 235-féle Symbian okostelefont mutattak be a gyártók. A Symbian legújabb, 9.5-ös verzióját egyébként idén március végén jelentették be.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés