Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatalmas LCD-méret és merevlemez-kapacitás: megújult az Amilo notebook család

Smart home

Hatalmas LCD-méret és merevlemez-kapacitás: megújult az Amilo notebook család

Nagyfelbontású kijelzővel szerelt notebook a Fujitsu Siemens-től.

A Fujitsu Siemens Amilo Xi 2550 noteszgépe mobillá teszi az otthoni szórakozást. ATI HD 2700 grafikus kártyájával, a gyors online csatlakozáshoz Intel PRO/Wireless 4965AGN vezérlőjével, és az 1920×1200 pixel felbontású 17 hüvelykes kijelzővel ellátott noteszgép házimozi-szerű élményt nyújt. A full HD-s LCD teljes kihasználásához opcionálisan Blu-ray Disc meghajtó is beszereltethető a hordozható multimédiás központba.

A kényelemről gondoskodik a távvezérlő; a nagyfelbontású filmek élvezeti értékét pedig a HDMI port garantálja – ha külső kijelzőn akarja nézni a noteszgép tulajdonosa a mozgóképet. LightTouch multimédia-kezelőpanelje teszi kényelmessé a szórakoztató tartalmak kezelését. Halk üzemmódja révén nem zavarja a szórakozást; hangszórói és beépített mélynyomói pedig a hangzás ilyen méretekben elérhető optimális minőséget biztosítják.

A noteszgép a napi feladatok elvégzését is támogatja. Nagyméretű képernyője, integrált billentyűzete, 640 GB maximális merevlemez-kapacitása, eSATA csatlakozása és a két merevlemez használata esetén elérhető opcionális RAID 0/1 funkcionalitással ruházza fel az AMILO Xi 2550 modellt.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés