Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagy érintőkijelző, 5 megapixel, HSDPA – Samsung F490 mobiltelefon

Kütyük

Nagy érintőkijelző, 5 megapixel, HSDPA – Samsung F490 mobiltelefon

A 16:9-es kijelzővel és 5 megapixeles kamerával rendelkező F490 Európában is bemutatkozott.

A Samsung Electronics ma bemutatta az európai piacra frissen belépő SGH-F490-es készülékét, mely egy 16:9 képarányú, érintőkijelzős és továbbfejlesztett felhasználói felülettel rendelkező multimédiás mobil. Lássuk mi áll a hivatalos sajtóközleményben!

A vállalat elképzelései szerint, a Samsung F490 sikeres európai debütálását elősegíti az érintő képernyős technológiák iránt tapasztalható fokozott vásárlói érdeklődés. A 7,6 centiméter átmérőjű (3,2 col) 16:9-es formátumú képernyő gondoskodik a fényképek és videofelvételek panoráma látványt biztosító megtekintéséről, illetve kényelmesebb internetes szörfözést is garantál. Mindezt elősegítve a készülékben be van építve a Google kereső is. A kikeresett weboldalak megjelenítése mind függőlegesen, mind vízszintesen megoldható a képernyőn.

A Samsung F490 néhány európai országban már január végétől elérhető lesz 530 eurós áron. Az európai piacra lépés után, a készülék forgalomba kerül az amerikai és ázsiai piacon is, majd pedig március végétől Magyarországon is kapható lesz.

A 102 gramm tömegű készülék mindössze 11,8 milliméter vékony, lekerekített végekkel és sima felülettel rendelkezik. A telefon ˝Croix˝ felhasználói felülete, mely egyébként elnyerte az iF Kommunikációs Design díjat 2007-ben, keresztirányú oszlop elrendezésnek köszönhetően könnyű kezelhetőséget biztosít a felhasználóknak.

A zeneszámok lejátszása közben például egyszerűen és gyorsan, az ujjunk képernyőn való húzogatásával tudjuk szabályozni a hangerőt, illetve az előre-, vagy visszatekerést. Ez a megoldás nagyban megkönnyíti a használhatóságot különösen, ha az SMS beviteli módját változtatjuk vagy alapvető navigálási funkciók, file-nézegető valamint a feladatok futtatása menüt használjuk.

A zenehallgatástól kezdve, az 5 megapixeles kamerával rögzített képek és videók elkészítéséig, az F490 audio és video funkciói teljes körűen kielégítik a felhasználói igényeket. A Bluetooth 2.0 és USB 2.0 kompatibilis Samsung F490 nagyban megkönnyíti a továbbfejlesztett multimédia alkalmazások használatát a HSDPA hálózati kapcsolódással. A nagy file-ok letöltése és a videók megtekintése sokkal könnyebbé válik, mint bármikor korábban, köszönhetően a 3,6 Mbps-os adatátviteli sebességnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés