Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív saját fotók: itt a legújabb penge Motorola!

Kütyük

Exkluzív saját fotók: itt a legújabb penge Motorola!

A Motorola legújabb zenemobilja, ezúttal saját készítésű felvételeken.

Először tavaly szeptember elején írtunk a Motorola ROKR E8 típusjelzésű készülékről, melyet az amerikai gyártó a napokban Las Vegas-ban megrendezett CES 2008 szakkiállításon mutatott be először a nagyközönségnek, nekünk pedig villámgyorsan sikerült is lencsevégre kapni az újdonságot.

A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású mobiltelefon 115 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és mindössze 10,6 milliméter vastag. A kereken 100 gramm tömegű készülék érdekessége, hogy billentyűzete teljes egészében erő-visszacsatolásos érintőgombokból áll, melyek mindegyikén egy kis kitüremkedés jelzi, hogy körülbelül merre járnak az ujjaink SMS-gépelés közben.

A Motorola ROKR E8-ba nem kevesebb mint 2 GB belső memóriát szerelnek, ami ráadásul még bővíthető is, természetesen miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével (maximum 4 GB). A Java/Linux platformra építkező újdonság hátlapjában egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont), nyolcszoros digitális zoomos kamera teljesít szolgálatot, melyből sajnos kimaradt az autofókusz funkció és a LED-segédfény.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés