Connect with us

Hirdetés

technokrata

Macskafogós ajándékok járnak a mobilhoz

Kütyük

Macskafogós ajándékok járnak a mobilhoz

Új akciót indított a Vodafone.

Aki a karácsonyig tartó időszakban Sagem my411CV típusjelzésű mobiltelefont vásárol új Vodafone előfizetéssel, vagy VitaMAX pre-paid csomagban, az telefonja mellé Macskafogó 2. előlap matricát és mobilékszert kap ajándékba. Mint ismeretes, a mozivásznakon december 20-án debütáló új magyar rajzfilm egyik főszponzora a Vodafone, mely szolgáltató live! oldalain is felbukkan majd a Macskafogó 2.

A Sagem my411CV VitaMAX csomagban jelenleg 19.980 forintba kerül, új Vodafone előfizetéssel pedig már 1.980 forint ellenében hazavihető. A divatos kagylóformájú mobil csukott helyzetben 91 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 16 milliméter vastag, miközben tömege alig 85 gramm.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sagem készülék belső memóriája 10 MB-os, ami microSD memóriakártyákkal egyszerűen tovább bővíthető. A 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes belső kijelző 128×160 pixeles felbontású, az integrált digitális fényképezőgép modul révén pedig maximum VGA felbontásban fotózhatunk. Említést érdemel még az MP3/AAC zenelejátszó funkció, a GPRS adatátvitel, a Bluetooth kontroller, illetve a Java támogatás.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés