Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia Internet Radio: új mobil rádiós élmény

Kütyük

Nokia Internet Radio: új mobil rádiós élmény

A Nokia egy újabb mobil szolgáltatást indított.

A Nokia Internet Radio nevezetű szolgáltatás segítségével az arra alkalmas mobil készülékeken immár az internetes rádióadások is hallgathatók. Az ingyenes alkalmazás letölthető a www.nokia.com/internetradio webcímről, és a közeljövőben forgalomba kerülő S60 3rd Edition szoftveres Nokia okostelefonokon már gyárilag telepítve lesz.

A hivatalos bejelentés kapcsán elhangzott, hogy immár több száz internetes rádió állomás működik világszerte, így egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy ezen rádióadások a mobiltelefonokon is hallgathatók legyenek. A Nokia Internet Radio alkalmazásban a felhasználók könnyen rákereshetnek kedvenc rádióadójukra, többek közt annak neve, vagy éppen nemzetisége alapján, a kedvenc állomások pedig egy külön mappába menthetők, így a későbbiekben villámgyorsan elérhetők.

Az egyelőre egyébként még csak béta állapotú, és UMTS/HSDPA, illetve Wi-Fi hálózatokban egyaránt használható Nokia Internet Radio első körben a következő mobiltelefonokra érhető el: Nokia N82, Nokia N91, Nokia N95 és Nokia N95 8GB.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés