Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson: fókuszban a muzsika

Kütyük

Sony Ericsson: fókuszban a muzsika

A japán-svéd gyártó továbbra is komoly figyelmet szentel a zenének.

A Sony Ericsson egész Európából keres egy díjátadót az MTV Europe Music Awards eseményre. Az MTV Europe Music Awards hivatalos szponzoraként a Sony Ericsson, az MTV Networks International-lel együttműködésben lehetőséget nyújt egy szerencsés zenerajongó számára, hogy 2007. november 1-jén Münchenben ő nyújtsa át a híres MTV EMA díjat.

A kiválasztott díjátadó számára az MTV és a Sony Ericsson a sztároknak kijáró bánásmódot biztosítja. All-inclusive utazás Münchenbe és közös programok a zene- és szórakoztatóipar legnagyobb világsztárjaival, valamint megjelenés élő adásban a Europe Music Awards eseményt közvetítő 160 országban, amint átadja a díjat 2007. egyik legnépszerűbb európai zenei tehetségének.

A nyertes találkozhat a színpadon a műsor házigazdájával, a hip-hop legenda Snoop Doggal, a Foo Fighters rocksztárjaival és a The Fugees hip-hop trió producerével és tagjával, Wyclef Jeannel. A Sony Ericsson verseny nyertese hivatalosan átad egy sokak által áhított EMA-díjat a világ legnépszerűbb zenesztárjai valamelyikének, és olyan sztárok fellépését nézheti végig közvetlen közelről a kulisszák mögül, mint például Avril Lavigne, továbbá részt vehet a hivatalos MTV After Show Party rendezvényen.

A versenybe Európa bármely országából lehet nevezni. Mindössze el kell látogatni a www.sonyericsson.com/mtvema oldalra, és szavazni a kedvenc ˝New Sounds of Europe˝ (Európa új hangjai) együttesre. Ezáltal automatikusan nevezhetünk a díjátadó-versenyre, melynek keretében be kell számolnunk eddigi legfantasztikusabb zenei élményünkről. A legkreatívabb jelentkező nyeri meg a versenyt, az őt követő további tíz helyezett pedig bebiztosít magának egy-egy vadonatúj W580i Walkman mobilt.

Ebben az évben a Sony Ericsson a ˝New Sounds of Europe˝ (Európa új hangjai) újonnan létrehozott kategóriát is támogatja, melynek keretében Európa 18 piacán kérték fel a nézőket, hogy nevezzék meg a 2007-es év legmenőbb feltörekvő zenei tehetségét egy Európa-szerte lebonyolított online, illetve mobilos szavazás keretében. Az élen végzők közül térségenként egy előadót választanak ki, hogy fej-fej mellett küzdjenek meg az együttesek pán-európai megmérettetésében.

A három legjobb helyezést elérő előadók Münchenbe repülnek és a díjátadó napján (november 1.) nyilvános online és élő SMS-szavazás dönti el, melyik közülük a legnépszerűbb együttes. A nyertes együttes nemcsak, hogy lehetőséget kap, hogy fellépjen az EMA színpadán, de megkapja a sokak által áhított 2007-es ˝New Sounds of Europe˝ díjat is.

A Sony Ericsson első Walkman telefonját 2005 augusztusában dobta piacra, és 2007 második negyedévének végére világszerte 35,6 millió ilyen készüléket adott el. A Sony Ericsson új alkalmazások és szolgáltatások bevezetésével továbbra is folytatja a mobiltelefonos zeneszolgáltatások ˝újrafogalmazását˝. Ezek a szolgáltatások és alkalmazások egyszerűbbé teszik a zene (és egyéb médiumok) átvitelét a Walkman telefonra, valamint azok kezelésének izgalmas módjait kínálják.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés