Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen még nem volt!

Kütyük

Ilyen még nem volt!

A T-Mobile jóvoltából először mobilon is nézhető lesz a Budapesti Tavaszi Fesztivál néhány előadása.

A T-Mobile a Budapesti Tavaszi Fesztivál támogatójaként most először mobiltelefonokra élőben is közvetíti a világ egyik legrangosabb kulturális rendezvényének több eseményét. Így a T-Mobile-osok arra alkalmas mobillal a t-zones vagy a web´n´walk portálon keresztül többek között a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és Énekkar Kodály estjét, valamint a Quartet Escualo és a Free Style Chamber Orchestra koncerteket akár útközben is nyomon követhetik.

Emellett a t-zones vagy a web´n´walk portálokon felvételről részleteket nézhetnek majd Brandford Marsalis dzsessz-szaxofonos fellépéséből. Az első közvetítésre március 16-án 19:30-tól, a további élő közvetítésekre pedig március 22-én 20 órától és március 29-én 20 órától kerül sor.

A fesztivál eseményeiről a T-Mobile-osok infoMMS-ben is kérhetnek információkat, és részt vehetnek a programsorozat idején zajló SMS nyereményjátékban is, amelyben a Fringe Fesztivál legjobb eseményeire szavazhatnak.

A fesztivál támogatásával, annak mobiltelefonos elérhetőségével a legnagyobb hazai mobilcég megerősíti a mindig veled szlogenben kifejeződő gondolatot, hogy a kommunikáció szabadsága percről-percre új élményekkel gazdagít minket, és meghatározó szerepet játszik a világgal való kapcsolatunkban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés