Connect with us

Hirdetés

technokrata

BlackBerry App World

Kütyük

BlackBerry App World

A Research in Motion Ltd, a BlackBerry gyártója, egy hónapon belül elindítja online alkalmazás boltját, az Apple App Store mintájára.

 BlackBerry App World játékokat, hálózati alkalmazásokat, és más programokat fog kínálni, mondta el a cég szóvivője, Tenille Kennedy. Az RIM online boltjában a fejlesztők 80 százalékot kapnak a bevételekből, ami némileg előnyösebb az Apple 70 százalékánál.

A cég várhatóan április 1-én, a CTIA Wireless konferencián mutatja be a boltot. Kennedy ezt nem erősítette meg, csak annyit mondott, hogy egy hónapon belül várható a nyitás. A felhasználók a PayPal fizetési rendszeren keresztül is rendezhetik majd a számlájukat. A tőzsde emelkedéssel reagált a hírekre, írta meg a Bloomberg.


Az Apple App Store júliusban nyílt meg, most már több mint 15 ezer alkalmazást kínál. A Nokia, és a Microsoft is bejelentette már, hogy hasonló lehetőséget fognak kínálni az ő rendszerüket használó telefontulajdonosoknak. A siker csak az alkalmazások mennyiségén, és árán múlik, illetve, hogy mennyire könnyű megtalálni az adott programot, az elemzők szerint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés