Connect with us

Hirdetés

technokrata

3G mobil olcsón: 2 helyett 1 kamerával

Kütyük

3G mobil olcsón: 2 helyett 1 kamerával

Megérkezett a legfrissebb mobiltelefon Franciaországból.

Az elsősorban kedvező ár/teljesítmény mutatójú készülékeiről ismert Sagem bemutatta legújabb mobiltelefonját. A Sagem my600V névre keresztelt készülék teljesen hagyományos kialakítást kapott, designja középszerűnek mondható, személyében pedig egyébként a Sagem my600X exkluzív Vodafone-os kiadásához van szerencsénk. A my600X-hez képest a legfontosabb változás, hogy az ötállású navigációs gomb ezúttal nem kör, hanem négyszögletes alakú, illetve, hogy a billentyűk nem egyenes sorokban, hanem V alakban kaptak helyet.

A 110 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 16 milliméter vastag, rejtett antennás készülék egész pontosan 100 grammot nyom a mérlegen. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 176×220 pixeles felbontású TFT display gondoskodik, mely elsősorban 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon UMTS (3G) kompatibilis, azonban a videóhívásokhoz használatos előlapi kamerának semmi nyoma. A hátsó CMOS kamera révén maximum 640×480 pixeles felbontásban fotózhatunk. A belső memória 16 MB-os kapacitással bír, és jó hír, hogy miniSD memóriakártyákkal akár működés közben is egyszerűen bővíthető.

A Bluetooth támogatású Sagem my600V kapcsán említést érdemel még az MP3/AAC/AAC+ zenelejátszó alkalmazás, a WAP 2.0 böngésző, illetve a 3 órás beszélgetési és 350 órás készenléti idő (1.000 mAh lítium-ion akkumulátor).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés