Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új mobil: TV-nézés és SMS-ezés egy időben

Kütyük

Új mobil: TV-nézés és SMS-ezés egy időben

A Dél-Koreából érkező új mobiltelefonok tudása jó szokás szerint jelentősen nagyobb, mint európai társaiké.

Míg az öreg kontinensen egyelőre még olyan ritkák a TV-vevős mobilok, mint a fehér hollók, addig a Távol-Keleten megjelenő új készülékek többségében már ott figyel a spéci TV-vevő, így a gyártók most már a TV-vevő szolgáltatások és funkciók terén harcolnak egymással.

A KTF kínálatában a napokban jelent meg az az EV-KD350 típusjelzésű telefon, melynek érdekessége, hogy segítségével akár egyszerre, egy időben is lehet televíziós adásokat nézni és például szöveges üzeneteket gépelni. A fejlesztők szerint ennek az osztott képernyős megoldásnak az a haszna, hogy akkor sem kell lemaradni kedvenc TV sorozatunk legfrissebb epizódjáról, ha mondjuk éppen egy SMS-ünk érkezik, vagy SMS-t kell írnunk.

A parányi méretű, szétcsúsztatható kialakítással rendelkező KTF EV-KD350 belsejében nem csak egy DMB tunert, hanem többek közt egy integrált GPS vevőt is találunk, így a készülék akár mobil navigációra is minden további nélkül használható.

A videófelvevős (CMOS) kamera maximálisa felbontása ugyan csak 1,3 megapixel, de a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség természetesen magától értetődik. A belső memória egyébként nem kevesebb mint 152 MB-os kapacitással bír.

A 2 colos képátlójú TFT display 320×240 képpontot és 262 ezer színárnyalatot tudhat magáénak. A várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés