Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriási Sony Ericsson üzlet nyílik

Kütyük

Óriási Sony Ericsson üzlet nyílik

A Sony Ericsson bejelentette, hogy London belvárosában megnyitja első dedikált üzletét.

Az új bolt lehetőséget nyújt majd a fogyasztók számára, hogy megérintsék és kipróbálják a Sony Ericsson termékeket, és első kézből megismerkedjenek azok új funkcióival és alkalmazásaival, mindezt egy laza és vidám környezetben. A november végén megnyíló bolt a Kensington High Street-en lesz, London egyik legfontosabb bevásárlóutcájában.

Az új üzlet barátságos környezettel fogadja az érdeklődőket, akik itt találkozhatnak a Sony Ericsson márkával, kérdéseket tehetnek fel, és nyugodtan kipróbálhatják az új termékeket, szolgáltatásokat és alkalmazásokat. A speciálisan képzett és szakértő személyzet mindig készen áll, hogy segítsen a látogatóknak, akik meg is vásárolhatják a Sony Ericsson telefonokat, tartozékokat, valamint az üzletet működtető és vezető Carphone Warehouse vállalattal kötött együttműködési megállapodás révén számos különböző szolgáltatói hálózathoz szerződés keretében kapcsolódó PC-kártyákat, feltöltőkártyás előfizetést vagy feltöltőcsomagokat.

Az üzlet alagsori szintjét úgy alakítják ki, hogy a Sony Ericsson itt rendelkezzen egy olyan teremmel, mely alkalmas megrendelői és vállalati találkozók és bemutatók megrendezésére, mivel a vállalatnak, ahogy azon törekvése megvalósítása felé halad, hogy a világ három legnagyobb mobilkészülék gyártója közé kerüljön, további létesítményekre van szüksége London belvárosában.

Az utcaszinten 680 négyzetméteres londoni Sony Ericsson üzlet a vállalat megalakításának ötödik évfordulójának alkalmából bejelentett új márkaelemeket tükrözi majd, és ez az első a világ nagyobb városaiban tervezett hasonló, a Sony Ericsson márkanévvel fémjelzett technológiák teljes választékát kínáló kiskereskedelmi üzletek közül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés