Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan kapható a 8 GB-os Samsung mobil

Kütyük

Hamarosan kapható a 8 GB-os Samsung mobil

Az amerikai FCC a napokban bevizsgálta és áldását adta a Samsung új merevlemezes telefonjára, ami egyértelműen annak a jele, hogy az SGH-i310 hamarosan a kereskedelmi forgalomban is kapható lesz.


Mint ismeretes, a Samsung 2005 elején jelentette be az integrált merevlemezes SGH-i300-as készüléket, melyben egy 3 GB-os adattároló teljesített szolgálatot. Ezt követően idén év elején debütált a telefon némileg módosított változata, az SGH-i300X, melynek legfontosabb újítása, hogy tárolókapacitása 3 GB-ról 4 GB-ra növekedett.

A márciusi CeBIT-en bemutatkozott utódmodell a keresztségben a Samsung SGH-i310 nevet kapta. A beépített merevlemez kapacitását ezúttal megduplázták a dél-koreai fejlesztőmérnökök, így a készülékben immár akár 8 GB adatot is el lehet tárolni. Az operációs rendszer szerepét az SGH-i300X-hez hasonlóan ezúttal is a Microsoft-féle Windows Mobile 5.0 szoftver tölti be.

A hátlapba egy 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul került, mely nem csak a belső merevlemezre, illetve memóriára, hanem a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákra is képes dolgozni. Említést érdemel továbbá a TV-kimenet, az USB 2.0 interfész, valamint a Bluetooth A2DP és EDGE támogatás.

A 2 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 240×320 pixeles felbontású és 16 bites színmélységű (65 ezer színárnyalat).

A várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés