Connect with us

Hirdetés

technokrata

Apple iPod: új modell és árcsökkentés

Kütyük

Apple iPod: új modell és árcsökkentés

Újdonság a 2 GB-os iPod shuffle, az 1 GB-os verzió pedig olcsóbb lett.

Az Apple hazai képviselete bejelentette, hogy az iPod shuffle már 2 GB-os tárkapacitással is elérhető, és ezzel egy időben az 1 GB-os iPod shuffle árát jelentősen csökkentette a gyártó: Magyarországon az 1 GB-os változat javasolt végfelhasználói ára mostantól 14.400 forint. A mindössze 8 köbceniméter térfogatú, 15 gramm tömegű, alumínium borítású és csipesszel felszerelt iPod shuffle négyféle – ezüst, kék, zöld és lila színben kapható Magyarországon.

˝Meglehetősen alacsony új árának köszönhetően az iPod shuffle az eddigi legkönnyebben elérhető iPod˝ – mondta Greg Joswiak, az Apple iPod termékmarketingért felelős alelnöke. ˝Az új 2 GB-os modellen a zenerajongók még több dalt vihetnek magukkal, bárhová is menjenek˝.

A több mint 140 millió példányban eladott iPod a világ legnépszerűbb digitális zenelejátszó-családja. A termékcsalád tagja a világ legkényelmesebben viselhető iPod lejátszója, az iPod shuffle; az akár 40.000 dal (4 perces, 128 Kbps-os AAC dalok) tárolására képes iPod classic; a videót is lejátszó iPod nano és a Multi-Touch felhasználói felülettel ellátott iPod touch. Az iPod-tulajdonosok a kiegészítők hatalmas kínálatából választhatnak: több mint 4.000, kimondottan az iPod lejátszókhoz tervezett termék kapható, például tokok, fitnesz kiegészítők és hangszórórendszerek, emellett pedig számtalan gépkocsi modell audio-rendszeréhez is csatlakoztathatóak az iPod lejátszók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés