Connect with us

Hirdetés

technokrata

Qtek G200: a legújabb okostelefon

Kütyük

Qtek G200: a legújabb okostelefon

A Qtek hamarosan egy újabb okostelefonnal fog megjelenni a piacon.


A keresztségben Qtek G200 nevet kapott újdonság a tajvani HTC féle Artimes platformra épül és elsősorban relatíve kis méreteiről ismerszik meg. Az operációs rendszer szerepét ezúttal már a vadonatúj Windows Mobile 5.0 tölti be, azt viszont egyelőre még nem lehet tudni, hogy a készülékbe pontosan milyen processzor, illetve mekkora memória kerül majd.

A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett készülék nem csak a GPRS, hanem az annál jelentősen gyorsabb EDGE adatátviteli technológiát is támogatja, de a 3G-t sajnos még nem. A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők, és természetesen a vakuról és a videófelvételi üzemmódról sem feledkeztek meg a fejlesztők.

A miniSD (Secure Digital) memóriakártyák segítségével bővíthető, TV-kimenetes Qtek G200 Bluetooth kompatibilis, az LCD-je alatt pedig egy speciális kontroller, egy úgynevezett jog-ball (mini trackball) teljesít szolgálatot.

A többek közt GPS helymeghatározó modullal is felvértezett Qtek újdonság előreláthatólag 2006 nyarán debütál majd a kereskedelmi forgalomban – az ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés