Connect with us

Hirdetés

technokrata

Alig 10 milliméter vastag új mobiltelefon

Kütyük

Alig 10 milliméter vastag új mobiltelefon

Az alábbiakban ismertetendő mobiltelefont nem annyira a nagy tudása, hanem sokkal inkább különlegesen vékony kialakítása teheti vonzóvá.


Az UTStarcom által Kínában leleplezett G1260-as készülék vastagsága nem éri el a 10 millimétert, ráadásul a tömege is mindössze 60 gramm. A bankkártyákhoz hasonlóan lényegében bármilyen kis tárolórekeszbe becsúsztatható újdonság egyébiránt 106 milliméter hosszú és 44 milliméter széles.

Ha azt gondolnánk, hogy a G1260-ban a mai elvárásoknak megfelelően van például digitális fényképezőgép, MP3 lejátszási lehetőség, vagy memóriakártya bővítőslot, akkor nagyon is tévedünk, ugyanis ez esetben egy szolgáltatásait tekintve alsókategóriás készülékhez van szerencsénk. No persze a kijelző már színes: a cSTN technológiájú display 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Szomorú, hogy a telefonba infravörös port, Bluetooth kontroller, de még GPRS technológia sem került, így lényegében csak telefonhívásokra, illetve SMS-ezésre alkalmas a G1260. A beszélgetési idő maximum 210 perc, a készenléti idő pedig legfeljebb 200 óra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés