Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan itt az Apple iPod zenetelefonja

Kütyük

Hamarosan itt az Apple iPod zenetelefonja

Újabb információk érkeztek az Apple mobiltelefonos terveivel kapcsolatban.

A Nihon Keizai Shimbun értesülései szerint az Apple egy japán webes és telekommunikációs konglomerátummal, a Softbank nevű céggel közösen fejleszti ki iPod zenelejátszó funkciós mobiltelefonjait, mely készülékekkel rendkívül egyszerűen lehet majd különböző digitális zenéket letölteni az Apple-féle iTunes Music Store-ból. Az Apple szóvivője egyelőre nem kívánt kommentárt fűzni az ügyhöz.

Az említett hírforrás szerint az Apple és a Softbank nemrégiben egyezett meg egymással a közös mobiltelefon fejlesztési projekttel kapcsolatban. Magukat megnevezni nem kívánó források úgy tudják, hogy a sokak által várva várt készüléken az Apple és a Softbank logó is fel lesz tüntetve. Az egyesek által iPhone-nak titulált telefon pontos debütálási időpontját, illetve árát egyelőre sűrű homály fedi.

Mint ismeretes, az Apple nemrégiben a Motorolával összefogva mutatott be zenemobilokat. Ezek a ROKR típusjelű modellek azonban nem arattak osztatlan sikert, mert sem külső megjelenésük, sem pedig belső tudásuk nem volt kellően versenyképes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés