Connect with us

Hirdetés

technokrata

Interop Las Vegas 2006 Ismertető

Kütyük

Interop Las Vegas 2006 Ismertető

A tavasz sokak számára a mezők virágba borulását, a madarak és a méhek szüntelen repdesését jelenti. Tim Higgins számára azonban a tavasz egy szokásos vándorutat hoz annak kiderítésére, hogy milyen újdonságokra lehet számítani 2006-ban, a Hálózatok terén. Nézzük hát, hogy mit hoz a jövő!

Azoknak a gyártóknak, akik nem a MIMO és a 802.11n felé kacsingatnak, ki kell találniuk valamit, hogy ők is felkeltsék valamivel az érdeklődést. Ezért az EnGenius Technologies azt állítja, hogy a PowerGear Indoor Bridge annyira jó, hogy “mindenkit elpusztít” piaci szegmensében.
A gyártó, amely leginkább nagy hatótávolságú vezetéknélküli telefonjairól ismert, új rendszeréről azt állítja, hogy “ez a világ legnagyobb hatótávolságú vezetéknélküli telefonja”.

EnGenius ECB-3220
Az ECB-3220 egy 802.11 b/g wireless client bridge és access point, ami 400 mW teljesítménnyel rendelkezik, tehát négyszer erősebb, mint egy tipikus AP. A bridge támogatja a Power over Ethernet megoldást, a WEP és WPA/WPA2 titkosítást, az SNMP-t; antennája pedig lecserélhető.
A méret nem mindig olyan fontos. Ezt bizonyítja az Ortronics/Legrand, aki inkább Wi-Jack Duo termékével azt kívánja hangsúlyozni, hogy ez “a világ legkisebb Dual Band/Dual Radio Wireless AP-je”.
A még nem teljesen szabadalmaztatott kétcsatornás AP egy normál fali dobozban is elfér. A termék szabványos üvegablakkal rendelkezik, s csak 12 mm-t kell a faltól megtartani felszereléskor. # Wi-Jack Duo méretének titka egy “vékony” AP, ami egy központi wireless csatolótól függ.

A termék méretével tarol, hiszen egy háromsávos omni-directional antenna is elfért az üveglap mögé, íg a 2.4- és 5 GHz-es működés egyidejűleg lehetséges, akár 54 Mb/s sebességgel. A Duo támogatja a dedikált air monitor megoldást is, s opcióként egy réz workstation port is rendelhető a vezetékes kapcsolódáshoz. Az ár a bejelentés pillanatában nem volt ismert.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés