Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb kémfotók a Motorola szupertitkos pengéjéről!

Kütyük

Újabb kémfotók a Motorola szupertitkos pengéjéről!

Sikerült néhány újabb kémfotót és információ morzsát szereznünk a Motorola legfrissebb mobiltelefonjáról.

A Motorola ismét egy nagy dobásra készül – legújabb mobiltelefonja révén a gyártó megpróbálja megismételni az ultra-vékony divathullámot elindító Motorola V3 sikereit. Erről az új készülékről egyelőre vajmi keveset lehet tudni, mi mindenesetre megpróbáltuk begyűjteni róla a jelenleg elérhető összes információt és pletykát.

Az egyesek által ˝Glass Phone˝-nak titulált, csillogó és tükröződő felületű újdonságban a korábbi pletykákkal ellentétben nem 1,3 megapixeles, hanem 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép teljesít szolgálatot, mely természetesen videókat is képes felvenni. A belső memória kapacitása egyelőre ismeretlen, a bővíthetőségről microSD (TransFlash) memóriakártyák gondoskodnak.

A kijelzők felbontását egyelőre sűrű homály fedi, az viszont több mint valószínű, hogy mindkét LCD 18 bites színmélységű, vagyis 262 ezer színárnyalatú lesz. A körülbelül a Motorola V3-éhoz hasonló vastagsággal rendelkező telefon egy keveset vesztett a szélességéből, de némileg hosszabb lett, a nyitómechanizmus pedig állítólag teljesen megújult. A Motorola új mobiljából természetesen a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel sem hiányzik.

Egyes források szerint a telefon immár 3G kompatibilis, mások szerint pedig Windows Mobile 5.0 operációs rendszer teljesít szolgálatot. Hangsúlyozom azonban, hogy ezek egyelőre csak pletykák.

A hivatalos bejelentés pontos időpontja (vélhetően 2006 negyedik negyedév, vagy 2007 eleje), illetve a telefon ára egyelőre nem ismert. Amint megtudunk valamit az üggyel kapcsolatban, azonnal be fogunk számolni róla.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés