Connect with us

Hirdetés

technokrata

Optikai zoomos Nokia N93 kedden!

Kütyük

Optikai zoomos Nokia N93 kedden!

A Nokia várhatóan kedden lebbenti majd fel a fátylat eddigi legnagyobb tudású kamerás mobiltelefonjáról.


A Magyarországon előreláthatólag pénteken bemutatkozó N93 a közelmúltban debütált Nokia N92-höz hasonló kialakítást kapott, vagyis a kijelzőket tartalmazó felsőrész nem csak felhajtható, hanem egyben akár el is forgatható. Feltételezések szerint a DVB-H televíziós kompatibilitás ezúttal sem hiányzik, csakúgy, mint a memóriakártyás bővítési lehetőség.

A legújabb Nokia okostelefon legfontosabb érdekessége a beépített digitális fényképezőgép. A kamera egyrészt 3 megapixeles felbontású, másrészt pedig 3x-os optikai zoommal rendelkezik. Félreértések elkerülése végett még egyszer leírom: ezúttal nem gagyi digitális zoomról, hanem teljes értékű optikai nagyításról (4,5-12,4 milliméter) beszélünk. A kiváló képminőséget a szokott módon Carl Zeiss Vario-Tessar optika garantálja.

A kétkamerás készülék természetesen 3G, EDGE és Bluetooth kompatibilis, és várakozások szerint a Wi-Fi szabványt is támogatni fogja. A végére pedig egy érdekes, vagy inkább furcsa pletyka: a Nokia állítólag nem fogja sorozatban gyártani az N92-es készüléket, hanem helyette egyből az N93-at fogja bevezetni a piacra. Mondanom sem kell, hogy ezek nem hivatalos információk, hanem csak egyszerű pletykák.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés