Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyönyörű kijelzős, játékcentrikus mobiltelefon újdonság

Kütyük

Gyönyörű kijelzős, játékcentrikus mobiltelefon újdonság

Mostanság szinte már nem telik el hét a nélkül, hogy valamely gyártó ne jelentene be egy új játékmobilt: ezúttal az SK Teletech rukkolt elő egy leginkább a Nokia N-Gage-hez hasonlítható készülékkel.

A dél-koreai székhelyű vállalat IM-8300 névre keresztelt vadonatúj mobiltelefonját alaphelyzetben függőlegesen kell tartani, játékok közben pedig vízszintesen, ennek megfelelően a kijelző mindkét oldalán találunk különböző kezelőszerveket. Az LCD alatt egy ötállású navigációs és öt hagyományos, felette pedig két játékirányító gomb került elhelyezésre.


Az IM-8300 kijelző technológia tekintetében mindenképpen ráver az N-Gage-re, hiszen a 240×320 pixeles felbontású panel nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Ugyanez a gyönyörű kijelző teljesít egyébként szolgálatot a korábban megjelent Sony Ericsson S700i-ben, illetve a Mitsubishi féle M430i-ben. A karakterek és számok bevitelére szolgáló billentyűk a kijelzőt tartalmazó felső rész elcsúsztatásával varázsolható elő.

A telefonból természetesen a digitális fényképezőgép modul sem hiányzik, mely ez esetben maximum 2 megapixeles felbontásban képes fotózni. A segítségével készített fotók, illetve videóanyagok a 80 MB-os belső memóriában, illetve a bővítőhelybe tett mini TransFlash memóriakártyákon tárolhatók el. A gyártó munkatársai elmondták, hogy a fejlett MP3 lejátszó alkalmazás sztereó hangzást biztosít, a nagy teljesítményű grafikus processzor pedig kiváló minőségű háromdimenziós játékélményt nyújt a felhasználók számára. A telefonhoz gyárilag két játék jár, még pedig a népszerű ˝Moto GP II˝, illetve a ˝The Punisher˝.

Az SK Teletech IM-8300 várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés