Connect with us

Hirdetés

technokrata

Honlapsablonokat az Internetről

Kütyük

Honlapsablonokat az Internetről

Megnyílt az első magyarországi – az amerikai (TemplateMonster.com) mintájára készült -, honlapsablonokat áruló webáruház.

A Templatestore web áruház honlap sablonokat, Flash sablonkat, különböző CMS (PHP-Nuke, Mambo stb.) rendszerekhez sablonokat, logókat és céges arculatokat (névjegykártya, levélpapír) kínál. A termékek két fajta áron vásárolhatók meg: sima megvétellel és kizárólagossággal, ilyenkor a megvásárolt termék lekerül az áruház kínálatából. A szolgáltató Interneten (jelszóval tömörített állományban), postai utánvétel és futárküldéssel tudja szállítani termékeit, de terveik között szerepel a bankkártyás fizetés bevezetése is.

A webáruház termékválasztéka folyamatosan bővül, jelenleg hetente történik termékfrissítés. A Templatestore a honlapsablonok árusítása mellett támogatással áll vásárlói rendelkezésére (online segítség, FAQ és tudásbázis). Egyedi fejlesztés a honlapsablon feltöltés, ahol a honlapon jelentkező designerekenek, nem kell elküldeniük az általuk tervezett honlap sablonjaikat e-mailben, hanem regisztráció után, a számukra készített adminisztrációs felületen ők maguk tölthetik fel munkájukat, mely ellenőrzés után azonnal kikerül a termékek közzé. Az adminisztrációs felületen nyomon követhetik a felöltött termékeiket, az eladások statisztikáját és az aktuális jutalék összegét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés