Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az N-Gage játékosok letölthetik és terjeszthetik a Pathway to Glory játék előzetesét

Kütyük

Az N-Gage játékosok letölthetik és terjeszthetik a Pathway to Glory játék előzetesét

A Nokia bejelentette, hogy a mobil játékosok letölthetik a 2004 Karácsonyára egyik legjobban várt N-Gage játék, a Pathway to Glory előzetes verzióját.

Az N-Gage Arena tagjai a www.pathwaytoglory.com címről tölthetik le a multiplayer üzemmódban, váltakozva is játszható játék akciókkal teli előzetesét.

A Pathway to Glory színteréül a második világháború szolgál, ahol a játékosok történelmileg hiteles küldetésekre létrehozhatják és vezérelhetik saját szakaszukat, valamint valósidejű csatákba bocsátkozhatnak a világ bármely tájáról származó játékosokkal. A játékosoknak lehetőségük nyílik arra, hogy az N-Gage Arena Globális Csatamezőjéhez csatlakozva szövetkezzenek vagy vetélkedjenek egymással, illetve arra is, hogy Bluetooth vezetéknélküli technológia révén hozzanak létre maximálisan hat főből álló helyi hálózatot.

Az ingyenes letöltésen kívül a játékosok baráti körükben is terjeszthetik a játékot. ˝Az, hogy egy játékot vírus módjára is terjeszthető változatban is kínálunk, tükrözi az N-Gage platform egyedülálló mivoltát˝ – mondta Ikka Raiskinen, a Nokia Games Business Unit alelnöke. ˝A rugalmas platform és a fejlett összekapcsolódási képességek révén olyan újításokat is kínálunk, melyek más platformokon nem megvalósíthatók˝.

A Pathway to Glory előzetese egy egyjátékos küldetést és egy korlátozott számú fegyverekkel, képességekkel és katonákkal megvívott helyi csatát tartalmaz, melyet maximálisan hat, Bluetooth vezetéknélküli technológiát használó játékos játszhat. ˝Az előzetes csak kedvcsináló. Az, hogy elérhetővé tettük, tükrözi bizalmunkat a játék sikerességét illetően˝ – mondta Toni Virhiä, a Pathway to Glory vezető producere. ˝Biztosak vagyunk abban, hogy a játékosok szívesen visszajönnek hozzánk, hogy még többet kapjanak a játékból˝ – folytatta Virhiä.

További jutalomként a játékosok 2004 szeptemberéig megírhatják a véleményüket a Pathway to Glory fejlesztőcsapatának a www.pathwaytoglory.com/feedback webhelyre. ˝Korábban is bebizonyítottuk, hogy milyen nagyra értékeljük a piaci visszajelzéseket˝ – mondta Raiskinen. ˝A játékosok megjegyzéseit figyelembe véve folytathatjuk termékeink tökéletesítését˝.

A Pathway to Glory valós második világháborús csatamezőkre kalauzolja el a játékosokat, Normandiától Szicíliáig. A játékosoknak ügyesen kell vezetniük és irányítaniuk csapataikat az élethűen ábrázolt háború – sújtotta világban, melyben hitelesen reprodukált második világháborús fegyvereket és járműveket használhatnak. A sikeres játékosok a második világháborúban valóban létező katonai rangokat kapnak.

A Pathway to Glory játék megjelentetését a Nokia 2004 Karácsonyára tervezi, kizárólag az N-Gage platformon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés