Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az év végéig maradnak a kedvezményes Internet-díjcsomagok

Kütyük

Az év végéig maradnak a kedvezményes Internet-díjcsomagok

Az állami támogatás tavaly év végi eltörlése ellenére a Matáv 2004. december 31-ig változatlan feltételekkel fenntartja 15, 40 és 100 órás (KezdőNet, HaladóNet és IntenzívNet) Internet-díjcsomagjait azok számára, akik július 1. előtt előfizettek arra.

A Matáv az információs társadalom építése érdekében 2002. augusztusában új internetes konstrukciókat vezetett be, amelyekhez tavaly tavasszal újabbakat társított: 2003. március 1-jétől a Matáv nagykereskedelmi konstrukcióban is kínálta a korábban kiskereskedelmi forgalomban bevezetett 15 és 40 órás Internet-díjcsomagjait, és emellett egy új, 100 órás csomaggal is megjelent a piacon. Ezek révén számottevően – átlagosan mintegy 25%-kal – csökkent az internetezés költsége.

A kedvezményes Internet-díjcsomagokról szóló megállapodásnak megfelelően a kormány és a szolgáltatók azonos nagyságrendű támogatással járultak hozzá a kedvezményes díjak nyújtásához. Az állami támogatás 2003. december 31-ig élt, a Matáv azóta saját maga finanszírozza a kedvezményes csomagok fenntartását. Az állami támogatás eltörlését követően a Matáv lehetővé tette ügyfelei számára, hogy 2004. június 30-ig a korábbival azonos feltételek mellett vehessék igénybe a kedvezményes, 15, 40 és 100 órás Internet-díjcsomagokat. Mivel a Matáv fontos célnak tartja a hazai internetezés tömeges elterjesztését, ezért úgy döntött, hogy azt követően további fél évig (2004. december 31-ig) változatlan feltételekkel biztosítja a KezdőNet, HaladóNet és IntenzívNet csomagokat azon ügyfelei számára, akik 2004. július 1-je előtt fizettek elő arra. A kedvezményes díjcsomagok további értékesítése viszont megszűnik július 1-től.

A döntés következtében a KezdőNet, HaladóNet és IntenzívNet csomagok előfizetőinek elegendő idő áll rendelkezésükre új Internet-díjcsomag választásához. Tekintettel arra, hogy a Matáv új nagykereskedelmi ajánlatokat dolgozott ki, az ezek alapján kialakított új ajánlatokkal már az Internet-szolgáltatók fogják megkeresni az ügyfeleket. Emellett a modemmel internetező kis forgalmú ügyfeleknek kínálja a Matáv Nyílt Internet szolgáltatását, amelyet külön szerződéskötés és havidíj nélkül lehet igénybe venni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés