Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új NTT DoCoMo mobilok: 2 megapixeles felbontás, 20x-os zoom

Kütyük

Új NTT DoCoMo mobilok: 2 megapixeles felbontás, 20x-os zoom

Az NTT DoCoMo bejelentette FOMA 900i sorozatú legújabb mobiltelefonjait, melyek a vállalat korábbi harmadik generációs készülékeinél átlagosan háromszor hosszabb készenléti idővel rendelkeznek és körülbelül húsz százalékkal könnyebbek.

A 900i sorozatú mobilok az első olyan harmadik generációs készülékek, melyek el vannak látva Macromedia Flash böngésző alkalmazással. Míg az operátor korábbi második generációs mova 505i sorozatú telefonjai maximum 20 KB-os flash alkalmazások kezelésével birkóztak meg, addig a most debütált újdonságok esetében ez a méret ötszörösére, vagyis 100 KB-ra nőtt.

A legnagyobb japán mobiltelefonos szolgáltató kínálatában fellelhető új készülékek közös vonása az integrált digitális fényképezőgép, illetve a memóriakártyák fogadására alkalmas bővítőhely. A 900i sorozat csúcsmodellje egyébként olyan, 20x-os digitális zoomal rendelkező beépített kamerát tudhat magáénak, melynek felbontása nem kevesebb mint 2 megapixel.

Az NTT DoCoMo legújabb mobilja átlagosan 130 grammot nyomnak a mérlegen, vagyis tömegük jelentős mértékben csökkent a korábbi 3G telefonokhoz képest. Mindegyik új modell 2,2 colos képátlójú, 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes belső kijelzővel van ellátva, a külső kijelzők között pedig éppúgy találhatunk STN, mint például legmodernebb OLED technológiás LCD-t.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés