Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már a Sony Ericsson P900 segítségével is irányítható a CAR-100 Bluetooth kisautó

Kütyük

Már a Sony Ericsson P900 segítségével is irányítható a CAR-100 Bluetooth kisautó

Egy most elkészült Java MIDletnek köszönhetően immár a P900-as okostelefonok segítségével is irányítható a Sony Ericsson ősszel bejelentett Bluetooth kompatibilis játékautója.

A japán-svéd vegyesvállalat kiadta a kereskedelmi forgalomban nemrégiben debütált Sony Ericsson P900 J2ME MIDP Software Development Kitet (SDK), mely többek közt magába foglal egy a Sun Wireless Toolkit 2.0-hoz szánt P900 emulátort, egy Java Bluetooth API-t, valamint egy fejlesztői útmutatót a P900 MIDP 2.0 támogatásával kapcsolatban.

A Sony Ericsson által kiadott fejlesztői csomag részét képezi ezenkívül két teljes verziójú Java Bluetooth MIDlet, melyek közül az egyik lehetővé teszi, hogy a P900-as okostelefon kommunikálni tudjon a vállalat érdekes mobiltelefon kiegészítőjével, a CAR-100 típusjelésű Bluetooth kisautóval. A MIDlet jól átlátható vizuális interfésze révén a P900 tulajok számára lehetőséget biztosít gázadásra, valamint jobbra, illetve balra történő kanyarodásra. A MIDlet ezenkívül kijelzi, hogy aktív-e a P900 és a CAR-100 közötti kapcsolat, illetve, hogy a kis járgány akkumulátorai mennyire vannak feltöltve.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés