Connect with us

Hirdetés

technokrata

Számos új kiegészítőt jelentett be a Palm

Kütyük

Számos új kiegészítőt jelentett be a Palm

A különböző kéziszámítógépek fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Palm cég munkatársai számos új kiegészítőről rántották le a leplet, így többek közt egy vezeték nélküli billentyűzetről, valamint egy Secure Digital kompatibilis digitális fényképezőgépről.

A beszédes elnevezésű Palm Wireless Keyboard nagyon hasonlít a korábban debütált Palm Ultra-Thin Keyboardhoz, azonban elődjétől eltérően már nem kábel, hanem infravörös adatátvitel révén tart kapcsolatot az arra megfelelő kéziszámítógépekkel. A Palm legújabb billentyűzete két darab AAA elemmel működik és kettéhajtható, vagyis akár egy kisebb méretű zsebben is könnyedén elfér. A Palm Wireless Keyboard ajánlott végfelhasználói ára 69,95 dollár, vagyis mintegy 16 ezer forint.

Ugyancsak most debütált egy a Palm Tungsten sorozatú kéziszámítógépekhez szánt új digitális fényképezőgép is, mely elsősorban 1,3 megapixeles felbontásáról, digitális zoomjáról és elforgatható optikájáról ismerszik meg. Az újdonság révén maximálisan 1280×1024 pixeles felbontású, 24 bites színmélységű fotók, illetve kisebb videofelvételek is készíthetők. A Secure Digital kompatibilis új Palm kamera ára 99,95 dollár, vagyis megközelítőleg 23 ezer forint.

A Palm képviselői ezenkívül bemutatták azt az Executive Multifunction Stylus nevezetű újdonságot is, mely nem más, mint egy hagyományos toll, digitális toll, lézermutató és elemlámpa ötvözete. A 19,95 dollárba (4.500 forint) kerülő újdonság várhatóan októberben jelenik meg a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés