Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Vodafone Connect Card Cannes-i győzelme

Kütyük

A Vodafone Connect Card Cannes-i győzelme

A GSM Association 2004-es Cannes-i díjátadóján a Vodafone Connect Card a ˝A vállalati üzletág legjobb mobil applikációja vagy szolgáltatása˝ kategóriában kapta a mobilszolgáltatók egyik legrangosabb elismerését.

A 2003 áprilisában bemutatott Vodafone Mobile Connect Card lehetővé teszi, hogy egy notebookkal gyakorlatilag bárhonnan csatlakozhassunk a világhálóra. Nincs szükség többé vezetékekre, és az inkompatibilis csatlakozók sem okoznak többet problémát. Integrált kapcsolati megoldásként Mobile Connect Card gyors, egyszerű és biztonságos hozzáférést biztosít az üzleti információs rendszerekhez (e-mail, vállalati intranetek és az internet). A Vodafone Mobile Connect Card a Vodafone Csoport nemzetközi hátterének köszönhetően roaming támogatást is nyújt a felhasználók számára.

A Vodafone Mobile Connect Card a következő országokban érhető el az ügyfelek számára: Ausztrália, Egyiptom, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Málta, Új-Zéland, Portugália, Spanyolország, Svédország, Hollandia és Nagy-Britannia.

A Vodafone Mobile Connect 3G/GPRS adatkártya négy héten belül elérhető lesz Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Portugáliában, Spanyolországban, Svédországban és Nagy-Britanniában.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés