Connect with us

Hirdetés

technokrata

SGH-C100: nagy tudású belépőszintő mobil a Samsungtól

Kütyük

SGH-C100: nagy tudású belépőszintő mobil a Samsungtól

Miközben a mobiltelefonok gyártásával foglalkozó cégek alapmodelljeiket a legtöbb esetben meglehetősen fapadosra készítik, az egyik legdinamikusabban fejlődő gyártó, a Samsung Electronics már a belépőszintű modelljét is lényegében minden földi jóval ellátja.

A dél-koreai cég munkatársai a napokban rántották le a leplet arról a Samsung SGH-C100 típusjelzésű low-end kategóriás mobiltelefon újdonságról, mely 128×128 pixel felbontású, 65536 színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelzővel, Java kompatibilitással, valamint GPRS (Class 8) támogatással rendelkezik, ezenkívül pedig az akár negyvenszólamú polifonikus hangok megszólaltatására is képes.

A mindössze 17 milliméter magas, és a mérlegen egész pontosan 76 grammot nyomó Samsung újdonság gyárilag két Java játékszoftverrel, valamint rengeteg polifonikus csengőhanggal van ellátva, WAP-os letöltés révén azonban mind a játék, mind a csengőhang kínálat tovább bővíthető. A személyi számítógépekkel és más mobiltelefonokkal való kommunikációs kapcsolat felépítéséért az SGH-C100 esetében egy infravörös port felel, ezenkívül pedig említésre méltó, hogy a készülék memóriájában maximálisan 500 telefonkönyv bejegyzést és 50 rövid szöveges üzenetet lehet eltárolni.

A Samsung SGH-C100 Európában várhatóan már a jövő hónapban meg fog jelenni a kereskedések polcain. A vadonatúj mobil készülék ára 200 euró, vagyis mintegy 50.000 forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés