Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez a készülék igazi erőgéppé varázsolja a MacBookokat

Smart home

Ez a készülék igazi erőgéppé varázsolja a MacBookokat

Külső videókártyát készítettek az Apple laptopjaihoz.

Kétségtelen tény, hogy az Apple az elmúlt időszakban sokkal inkább a vékony készülékházra és a szemet gyönyörködtető kijelzőre, semmint a bivalyerős videókártyára koncentrált a MacBookoknál. Ezt, a sokak számára komoly problémát oldja most meg a Wolfe, amely nem más, mint egy rendszer a külső videókártyák csatlakoztatására. Az eszköz a Thunderbolt csatlakozó segítségével kapcsolódik a laptophoz, így annyit köthetünk rá a készülékünkre, ahány ilyen port elérhető a gépen.

A vásárló maga dönthet, hogy az előre elkészített, NVIDIA GTX 950 vagy a 970, kártyát tartalmazó variánsok közül választ, vagy inkább a saját maga által preferált GPU-t építi be a külső házba. Az biztos, hogy a változás első pillanatban szembetűnő lesz.

wolfe

A Heaven nevű benchmark applikációban az Intel Iris Pro 5200-as integrált videókártyát tartalmazó 13 colos, Retina képernyős MacBook Pro önmagától 15 képkocka/másodperc sebességgel jelenítette meg a képet, ugyanez a Wolfe telepítése után 70 képkocka/másodpercre ugrott.

wolfe3

Sajnos a Wolfe nem kétfillér, az alap, videókártyát nem tartalmazó kiszerelésért 269 dollárt (73 ezer forint) kér a csapat, az NVIDIA GTX 950-et tartalmazó Wolfe 399 dollárba kerül (109 ezer forint), míg az eggyel erősebb, NVIDIA GTX 970-es GPU-val felszerelt Wolfe Pro-ért 549 dollárt (150 ezer forint) kér a csapat. A megjelenésre még várni kell, az első példányokat februárban vehetik át a szerencsés tulajdonosok.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés