Connect with us

Hirdetés

technokrata

A harmadik negyedévben érkezik a Samsung új okostelefonja

Kütyük

A harmadik negyedévben érkezik a Samsung új okostelefonja

Dél-korea vezető mobiltelefongyártó cége, a Samsung bejelentette azon első smart, azaz okostelefonját, mely a Nokia-féle Series 60 platformra épül.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) működésre képes, integrált digitális fényképezőgéppel és szabadon forgatható színes kijelzővel rendelkező Samsung SGH-D700 a Palm operációs rendszerrel ellátott SPH-i500 és SGH-i500, valamint a Smartphone 2002 szoftver köré épülő SPH-i600 után az első olyan Samsung mobiltelefon, mely Symbian operációs rendszerrel van felvértezve.

Az európai piacokon a gyártó ígéretei szerint valamikor az idei év harmadik negyedévében debütáló újdonság a Samsungtól már megszokott, kiváló képminőséget biztosító TFT LCD kijelzővel rendelkezik, mely 16 bites színmélysége révén igazi színkavalkádot ígér. A Samsung SGH-D700 integrált digitális fényképezőgépének segítségével nemcsak fényképeket, hanem akár kisebb videoanyagokat is rögzíthetünk. A VGA felbontású álló-, illetve mozgóképeket ezt követően a Nokia 3650-eshez hasonló módon akár elektronikus levélben, akár MMS-ben továbbíthatjuk ismerőseink számára. Az SGH-D700 gyárilag telepített RealOne lejátszó szoftverrel is el van látva, így a készülék számára a streaming audio- és videoanyagok kezelése sem jelent gondot.

A legújabb WAP 2.0 böngészővel, valamint a POP3/IMAP4/SMTP e-mail klienssel ellátott Samsung SGH-D700 esetében MIDI és WAV fájlokat használhatunk csengőhangként, ezenkívül pedig akár MP3 fájlok lejátszására is lehetőségünk nyílik. A csengőhangokat, zenéket, grafikákat és animációkat egyrészt a mobil 4 MB-os integrált memóriájában, másrészt a készülék bővítőhelyébe illesztett MMC memóriakártyákon tárolhatjuk. Az SGH-D700 89 x 49 x 23 milliméteres méretekkel rendelkezik, tömege pedig 110 gramm.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés