Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kezdenek behódolni a hírességek? Az új Madonna dal hivatalosan is elérhető MP3-ban

Kütyük

Kezdenek behódolni a hírességek? Az új Madonna dal hivatalosan is elérhető MP3-ban

A hétfői napon olyasmi történt, ami eddig még sosem: Madonna (aki korábban még kampányolt is az MP3 file-okkal való cserélgetés ellen) legújabb számát MP3 formátumban, jó minőségben, korlátozás nélkül tette fel a Webre.

Egyre több híres ember gondolja úgy, hogy szükséges befolyásolnia a közvéleményt az iraki helyzettel kapcsolatban. Nem maradt ki a sorból Madonna sem, aki megjelentette új dalát (American Life), mely háborúellenes szöveggel rendelkezik. Az viszont mindenképpen pozitív hír, hogy ezt úgy tette közzé saját website-ján, hogy azt korlátozások nélkül (igaz, másfél dollár kifizetése után) bárki meghallgathatja, letöltheti magának. Madonna ugyanis egy minden kötöttségektől mentes, jó minőségű MP3 állományban ˝terjeszti˝ új dalát.

Minden valószínűség szerint nem ez lesz az utolsó, ilyen módón hozzáférhetővé tett zene a híres előadónőtől, ugyanis beindult az úgynevezett Madonna Project program. Ennek keretei között azt feszegeti az amerikai énekesnő, miként lehet az Internetet jobban kihasználni dalainak a hallgatókhoz való eljuttatására – mindezt persze úgy, hogy ő se járjon rosszul. Éppen ezért a dal megvásárlásából befolyó összegen kívül az oldalon reklámcsíkokat is elhelyeztek, ami szintén bevételt jelent Madonnának.

A dalért egyébként a Paypal szolgáltatáson keresztül lehet fizetni – ez az Amerikában népszerű számlakiegyenlítési mód már számos egyéb online értékesítés tekintetében bevált. Ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy ugyan roham nem volt, de nagy érdeklődés kíséri az énekesnő próbálkozását – a Warner Music képviselőjének elmondása szerint ezrek iratkoztak fel a website-on a dal megvásárlására.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés