Connect with us

Hirdetés

technokrata

Játékőrülteknek készült az Acer Predator duója

Kütyük

Játékőrülteknek készült az Acer Predator duója

Egyelőre két készülék, egy mobil és egy tablet került a különleges szériába.

Nem fukarkodott az újdonságokkal az IFA 2015 kiállításon az Acer sem. A számos készülékük között talán az egyik legnagyobb feltűnést a Predator nevű új sorozat keltette. Hasonlóan az Alienware laptopokhoz, ezeket is elsősorban a játékőrülteknek szánják. A Predator család elég sok tagból áll, van monitor, asztali PC, laptop, billentyűzet és még sok más is. Köztük azonban van egy okostelefon és egy táblagép is.

acer_predator_6

A Predator 6 nevű phablet igen komoly specifikációkkal bír. Nevéhez illően 6 hüvelykes kijelzőt kapott, ennek felbontása nem ismert, de minimum Full HD-vel számolhatunk. A belső sem akármi, ott ugyanis a MediaTek vadonatúj csúcsterméke, a Helio X20 chip dolgozik. Ebben egy tízmagos(!) processzor található, amihez 4 GB RAM is tartozik, hogy ne legyen gond a sebességgel. A hátlapi kamera 21 megapixeles fotókat készít, viszont ezen kívül nem sokat árultak el róla.

acer_predator_8

A Predator 8 hasonlóan vagány külsővel megáldott táblagépként debütált. 8 hüvelykes kijelzője biztosan Full HD felbontású, az erőről az Intel Atom X7 Z8700 chip gondoskodik, amely kiemelkedő grafikus teljesítményt is nyújt. Alapmemóriából 32 vagy 64 GB-ot kapunk, a tökéletes játékélményhez pedig különleges szenzorok, vezérlők és fizikai visszajelző megoldások járulnak hozzá. A pontos megjelenési dátumot és az árakat egyik eszköznél sem közölték, de burkolt utalások alapján a táblagép szeptember folyamán kerülhet piacra, és nem sokkal később a phablet is elérhető lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés