Connect with us

Hirdetés

technokrata

Imádni fogod az iOS 9 energiatakarékos módját

Kütyük

Imádni fogod az iOS 9 energiatakarékos módját

Az iPhone 6 koránt sincs lemaradva az üzemidő tekintetében, de bizonyára mind örülnénk néhány extra órának egy-egy hosszú nap végén. Az iOS 9 bemutatásakor az úgynevezett Low Power üzemmódról is hallhattunk, mellyel jelentősen lassabban merülnek majd készülékeink.

Ha a töltöttségi szint 20 % alá esik, bekapcsolhatjuk az energiatakarékos üzemmódot, mely blokkolja például az alkalmazások háttérben való frissítését és szinkronizációját, leállnak a felesleges animált hátterek és mozgáseffektek, valamint emailjeink sem automatikusan érkeznek meg.

Mindez a számítási kapacitás igényét minimalizálja, de emellett a rendszer limitálja a processzorokat is. A MacRumorsnak köszönhetően már tudjuk mennyire lesznek leszabályozva a magok.

Ahogy a képen is látszik, nagyjából 40 %-os csökken a teljesítmény, amivel még könnyen elboldogul a telefon (hiszen körülbelül egy iPhone 5 szintjére esik le) és ezáltal további 3 óra használatot biztosít. Tudván, hogy az új rendszer optimalizálása is ki fogja tolni az üzemidőt egy órával, valóban jól imádni fogjuk az iOS 9-et.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés