Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Unit4 felvásárolta a Three Rivers Systems vállalatot

E-gazdaság

A Unit4 felvásárolta a Three Rivers Systems vállalatot

A Unit4 a globális piac felé nyit az oktatási szektorban is.

A Unit4, a szolgáltatás-orientált vállalatok számára kínált üzleti alkalmazások piacának gyorsan növekvő piacvezetője bejelentette az amerikai székhelyű, hallgatói menedzsment megoldásokat szállító Three Rivers Systems Inc. felvásárlását. A felvásárlás célja az volt, hogy támogatást nyújtson a Unit4 iparágspecifikus, emberközpontú megoldások fejlesztésével kapcsolatos stratégiájában, amelynek egyik alappillérét mindig is az oktatás támogatása jelentette. A Three Rivers Systems-szel közösen a Unit4 immár több mint 1000 ügyfelet szolgál ki az oktatási szegmensben világszerte.

A Unit4 People Platform segítségével a Three Rivers Systems hallgatói menedzsment rendszere zökkenőmentesen képes együttműködni a Unit4 alkalmazásaival, ennek köszönhetően jöhetett létre az oktatási szektor első, következő generációs end-to-end ERP megoldása. A rendszer egy olyan, erőteljes és rugalmas lokalizációs keretrendszert is magában foglal, amely lehetővé teszi a Unit4 számára, hogy a helyi igényeket is kiszolgálja, mint például a Financial Aid esetében az Egyesült Államokban, vagy a Student Loan Council számára az Egyesült Királyságban.

„Az oktatási piacon jelenleg nem érhető el olyan modern és teljeskörű üzleti alkalmazás platform, amely világszerte bárhol bevezethető lenne. Pontosan ez az, amit a Unit4 és a Three Rivers Systems közösen képes biztosítani” – mondta Jose Duarte, a Unit4 vezérigazgatója. „E felvásárlás eredményeként egy piacvezető ERP szoftverszállító született az oktatási szektorban és jelentősen megerősítette a Unit4 piaci pozícióját Észak-Amerikában. A technológia és az erőforrások ötvözésével mi vagyunk az elsők, akik teljeskörű, következő generációs ERP megoldást tudunk szállítani globálisan az oktatási szektor számára.”

A felsőoktatási intézmények számára fejlesztett megoldások terén szerzett három évtizedes tapasztalattal a háta mögött a Three Rivers Systems nagy megbecsülésre tett szert az Egyesült Államokban best-in-class hallgatói menedzsment megoldásainak köszönhetően. A Three Rivers Systems hallgatói menedzsment technológiájának felvásárlásával, valamint a Unit4 széleskörű, funkciógazdag pénzügyi, HR és kutatás-menedzsment alkalmazásaival történő szoros integráció révén az iparág elsőszámú, komplex globális oktatásügyi ERP megoldása kerül a piacra. A közös portfólió új, frissített funkcionalitása többek között a következőket tartalmazza: HR menedzsment és bérszámfejtés, pénzügy, kutatás menedzsment, a hallgatói tanulmányok teljes menedzsmentje, beleértve a hallgatók felvételét, az órarend beosztást, a hallgató-megtartás menedzsmentjét, a diploma auditálást és sok egyéb mást.

Legyen szó akár új folyamatmodellekről, akár egy újonnan bevezetett rendszerrel történő integrációról, a Unit4 könnyedén adaptálható az oktatási intézmények folyamatosan változó üzleti követelményeihez és igényeihez. A platform segítséget nyújt a beiratkozások számának növelésében, a tanulmányok előmozdításában és – például a beépített adatelemzési funkcióknak köszönhetően – növeli a teljes intézményi hatékonyságot. Az innovatív és könnyen áttekinthető kezelőfelület mögött egy olyan, mobil eszközökre is optimalizált rendszer áll, amely opcionálisan érintés-alapú képességekkel is rendelkezik tableten történő megjelenítés esetén.

„A Unit4 és a Three Rivers Systems ezentúl közös alapokra helyezi termékinnovációs erőfeszítéseit, ember- és diákcentrikus alkalmazásai átfogóan támogatják napjaink oktatási intézményeinek front- és back office folyamatait” – mondta Amir Tajkarimi, a Three Rivers Systems elnöke és alapítója. „A Unit4 segítséget nyújt a Three Rivers Systems által fejlesztett hallgatói menedzsment technológiák innovációs ciklusának felgyorsításában és egyúttal megoldásaink globális piacra juttatásában. A felvásárlás eredményeképp megerősödik globális értékesítésünk és nagyobb lendületet kapnak immár az összekapcsolt termékportfolióhoz kötődő folyamatos fejlesztéseink is.”

A Three Rivers Systems szoros összhangban áll a Unit4 Cloud Your Way szoftverelérési modelljével, így az új Campus megoldás a felsőoktatási intézmények által preferált ERP architektúra révén nyújt majd támogatást, cloud-alapú, helyszíni és hibrid típusú elérés esetén egyaránt. A Unit4 és a Three Rivers Systems megoldásai a Unit4 People Platform segítségével lesznek integrálva egymással, amely közösségi, mobil és elemzési képességekkel ruházza fel az alkalmazás portfóliót.



Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés