Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan minden megváltozik: bemutatták a Samsung Flowt

samsung-flow-6488

Kütyük

Hamarosan minden megváltozik: bemutatták a Samsung Flowt

Az új szolgáltatással új értelmet nyer a folyamatosság készülékeink között.

A Samsung a technológiai eszközök piacának számos szegmensén jelen van. A telefonoktól kezdve a viselhető eszközökön át egészen a 4K tévékig rengetek terméket gyárt. Miért is ne kössük össze ezeket? Nos, ez az alapötlete a Samsung Flow-nak, mely leginkább az Apple készülékek Continuity funkciójához hasonlítható, azonban már most meghaladja azt.

A vállalat fejlesztőknek szóló konferenciáján jelentették be az újdonságot, mely három részre tagolható: Transfer, Defer és Notify.

A Transfer, azaz az áthelyezés lehetővé teszi, hogy például egy megosztott cikket tabletünkön olvassunk el, vagy egy videóhívást egyszerűen laptopunk helyett telefonunkon folytassunk.

A Deferrel, azaz az elhalasztással egy munkafolyamatot bármikor elrakhatunk későbbre, legyen az egy hosszabb dokumentum, vagy csak egy film, melyet a buszon szeretnénk tovább nézni reggel.

A Notify sem éppen elhanyagolható, hiszen használatával az értesítéseinket bárhol megtekinthetjük, és például tévénken is látjuk, ha alacsony telefonunk töltöttségi szintje. Hát nem nagyszerű?

A fejlesztői SDK csak most jelent meg, így ne várjuk, hogy heteken belül elérhető legyen mindez Galaxy készülékeinken, de kétség nélkül sokat fogunk még hallani a Samsung remek újításáról.

samsung-flow-6488

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés