Connect with us

Hirdetés

technokrata

Probléma megoldva: Az új frissítés növeli a Moto 360 üzemidejét

Viselhető Tech

Probléma megoldva: Az új frissítés növeli a Moto 360 üzemidejét

A Reddit bejegyzése alapján az új Android Wear frissítéssel jelentősen megnőtt az üzemidő.

Az okosórák esetében az egyik legfontosabb tényező a kinézet mellett a hosszú üzemidő. Enélkül szinte lehetetlen lesz meggyőzni a vásárlókat, hogy cseréljék le meglévő óráikat, hiszen ki akarna egy órát, ami nem bírja ki az esti órákig.

Nos, már olvashattuk milyen nagy népszerűségnek örvendhet a Moto 360, melynek egyetlen problémája a rövid üzemidő volt. A tesztelők egyből az akkumulátort kezdték szidni, de mint kiderült egy új szoftverfrissítésből, az energiahasználat éppannyira függ a szoftverektől, mint a hardverektől.

Az Android Wear új verziója, hivatalos nevén az 1.0.1.1448224 jelentősen meghosszabbítja okosóra üzemidejét, és a Reddit elmondása alapján 53% maradt az akkuban 30 óra használat után. Ez kimondottan impozáns egy óra esetében. Ha már rendelkezünk egy Moto 360-nal mindenképpen ellenőrizzük, hogy ezt a rendszerverziót futtatjuk-e, hiszen végre nem kell majd a töltöttségi szint miatt aggódnunk. Ha pedig még nem adtuk be a derekunkat az okosóráknak a Moto 360 lehet az egyik legjobb választás az androidos modellek közül.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés