Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG SoundPlate – erős hangzás a tévé alól

Smart home

LG SoundPlate – erős hangzás a tévé alól

Az LG új 4.1 csatornás prémium hangrendszerének egyedi megjelenését iF formatervezési díjjal is elismerték.

Már hazánkban is kapható az LG Electronics (LG) új 4.1 csatornás hangrendszere, a SoundPlate, amely egyedülálló kiegészítője a síkképernyős tévéknek. A mindössze 3,5 cm vastag hangprojektort úgy tervezték, hogy megtartsa a síkképernyős tévéket, akár azok talpa alá helyezve is, és gazdag hangzással töltse be az egész szobát. A méretét meghazudtoló, tiszta és telt hangzás a beépített mélynyomóknak és a prémium kategóriás neodímium mágneses hangszóróknak köszönhető. A LAP340 elegáns és letisztult formavilága kiérdemelte a rangos nemzetközi iF formatervezési díjat.

Az LG különös figyelmet fordít arra, hogy széles termékpalettájával a vásárlók legkülönbözőbb igényeit elégítse ki, kompromisszumok nélkül. A SoundPlate egy teljesen egyedi megoldás a piacon, amivel az LG azok kedvében igyekszik járni, akik a tévé hangjának felerősítésére helyhiány, vagy más megfontolásból nem egy több egységből álló házimozi-rendszerbe szeretnének beruházni.

LAP34_sound_plate (4)

Az LG Soundplate mindössze 3,5 cm magas, így első ránézésre nem is könnyű észrevenni a tévé talpa alatt is elhelyezhető hangforrást. A hangsugárzót ugyanis úgy tervezték, hogy probléma nélkül megtartsa a legtöbb 81 és 139 centiméter közötti képátlójú (32”-55”) síkképernyős televíziót. Arról, hogy a tévé semmiképp ne csúszhasson le a SoundPlate-ről, a tetején található kúp alakú bemélyedések százai felelnek.

A telt hangzásért a 4.1 csatornás hangrendszerbe beépített két ultravékony mélynyomó felel. Az, hogy ilyen kis méretbe ekkora teljesítmény szorult, a dupla neodímium mágneses hangszóróknak köszönhető, amik sokkal erősebbek, mint a hagyományos mágnesek. Az összesen 120 wattos SoundPlate-nek nem okoz gondot, hogy akár egy nagyobb méretű nappali minden szegletét betöltse gazdag és erőteljes hangzással, amellyel a tévében zajló események részesévé teszi a nézőt.

4

A SoundPlate-tet csatlakoztathatjuk a tévénkhez hagyományos módon, kábellel, vagy az LG Sound Sync funkciójának hála vezeték nélkül is. A mobilkészülékeinkkel való gördülékeny kommunikációért pedig Bluetooth kapcsolat felel, így például a telefonunkon tárolt kedvenc zenéinknek is egyszerűen kölcsönözhetünk egész szobát betöltő erőteljes hangzást.

Normál és házimozi üzemmód közül is lehet választani, utóbbi például az akciódús filmek esetében fokozza az élményt.

A

Az LG SoundPlate mind technikailag, mind megjelenésében tökéletes kiegészítője tévénknek. Letisztult és elegáns megjelenése a 49 nemzetközi dizájnszakértőből álló iF formatervezési díj zsűrijét is meggyőzte, akik 4615 termékből választották ki a legjobbakat.

Az LG SoundPlate (LAP340) ajánlott bruttó fogyasztói ára: 99 000 forint.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés