Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Toshiba betör az európai mobilpiacra is

Kütyük

A Toshiba betör az európai mobilpiacra is

A Toshiba megerősítette azokat a híreszteléseket, melyek szerint termékeivel megjelenik az európai mobiltelefonpiacon.

A japán gyártó első európai mobiltelefonjait várhatóan az év közepe tájékán hozzák majd kereskedelmi forgalomba. Ezek a modellek a kontinensen egyre nagyobb teret hódító GPRS csomagkapcsolt adatátviteli technológiát fogják támogatni, de később 3G telefonokkal is megjelenik majd a Toshiba

Az Toshiba európai értékesítést irányító mobil kommunikációs részlegének központját 2001-ben nyitották meg az egyesült királyságbeli Chamberley-ben. Seiji Yasunaga, a divízió vezérigazgatója elmondta, véleménye szerint az európai mobiltelefonpiac nagyon is fejlett, éppen ezért a fogyasztók egyre többet fognak elvárni a mobiltelefonjaiktól, újfajta szolgáltatásokat akarnak használni, a Toshiba pedig ezeket az igényeket kívánja kiszolgálni. A gyártó extra funkciókat kínáló telefonjaival azt a 100 millió európai mobilost fogja megcélozni, akik az előrejelzések szerint az elkövetkezendő 2-3 évben lecserélik meglévő mobiltelefonjaikat.

Az összes új modell hivatalos bejelentésére, illetve a cég stratégiájának ismertetésére a márciusi CeBIT kiállításon kerít majd sort a Toshiba.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés