Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkeztek a Samsung új alulfagyasztós hűtőszekrényei

Smart home

Megérkeztek a Samsung új alulfagyasztós hűtőszekrényei

Háztartásunk vezetése idő- és energiatakarékosabbá, hatékonyabbá, gördülékenyebbé válik.

A legtöbb, ami kihozható egy hűtőszekrényből

A legtöbb lakás középpontja a konyha, azon belül is a hűtőszekrény jelenti a centrumot. Manapság a hűtőnk azonban nem csak arra szolgál, hogy a napi élelmiszereket tároljuk benne. Rohanó életmódunk, az állandó időhiány miatt előre kell terveznünk, a hétvégi nagybevásárlások során több napra, sőt akár hetekre elegendő élelmiszert veszünk. Éppen ezért fontos olyan hűtőszekrénnyel rendelkeznünk, amelynek kapacitását, belső tereit maximálisan kihasználhatjuk az élelmiszerek tárolására és frissen tartására.

Uj_Samsung_alulfagyasztos_hutoszekreny_enterior

Számtalan praktikus részlet a maximális helykihasználásért és a lehető legtovább tartó frissességért

A piacon kapható többi modellel szemben a Samsung új alulfagyasztós hűtőszekrényének minden részletét a maximális helykihasználás és a hosszabb frissentartás szellemében tervezték:

– Könnyedén elérhető hátsó helyek: a Samsung új alulfagyasztós hűtőszekrényének Easy slide kihúzható polca a görgős vasalatnak köszönhetően könnyen kihúzható, így egyszerűen elérhetők a polc hátsó részében tárolt élelmiszerek is. Ez is a minden eddiginél tökéletesebb helykihasználást segíti, hiszen korábban a nehezen elérhető hátsó helyeket nem tudtuk telepakolni, megfelelően kihasználni.

Easy_Slide_kihuzhato_polc
– Hűtő a hűtőben: az új Samsung alulfagyasztós hűtőszekrényben egy CoolSelect Zone nevű, önálló vezérléssel rendelkező rekesz is helyet kapott, amelynek hőmérséklete mindig a rekeszben található élelmiszer igényeihez igazítható, így olyan mintha két hűtőnk lenne. Két különböző hőmérséklet beállítás közül választhatnak a felhasználók: a felvágottakat és húsokat érdemes 0 fokon tartani a természetes ízek megőrzése érdekében, a gyümölcsök és a zöldségek 3 fokon maradnak a legtovább frissek és ropogósak.

– Teljesen kihúzható fagyasztófiókok: a hagyományos mélyhűtő-fiókoktól eltérően a Samsung új hűtői esetén a mélyhűtő fiókok átlátszóak és teljesen kihúzhatók, így egyszerűbbé válik az ételek rendszerezése és kivétele, még a nagy kiszerelések, például egy 3 literes jégkrémes doboz esetén is. A fiókok egyenletes kialakítása garantálja az optimális helykihasználást, ráadásul még akkor is kihúzható, ha a hűtőszekrény ajtaja csak 90 fokos szögben van nyitva.

– Praktikus kivehető kosarak: a Grab’n Go kivehető kosárban kényelmesen elhelyezhetők, majd főzés során egyben kivehetők például a szószok és öntetek.

LED_vilagitas

– Még több hűthető ital a szomjas torkoknak: a hűtőszekrény ajtajának belső oldalán széles és mély, állítható nagyméretű Big Guard ajtórekeszeket alakítottak ki, hogy a nagy, magas üvegek is könnyen elhelyezhetők legyenek a hűtőszekrényben. Az örökké szomjas családtagok örömére ezek az ajtórekeszek mélyebbek, mint a hagyományos hűtőszekrényekben található polcok. A legnagyobb gyümölcsleves doboz is kényelmesen elfér benne, sőt, akár dupla sorban is tárolhatók a dobozos és üveges italok.

Big_Guard_ajtorekeszek

Cél a fenntartható és energiatakarékos otthonok megteremtése

Minden háztartás egyik legnagyobb energiafogyasztója a hűtőszekrény, hiszen nemcsak nagy méretű, de ráadásul a nap 24 órájában be is van kapcsolva. Nem csoda hát, hogy egyre több fogyasztó tartja fontos kérdésnek az energiafogyasztást. Ez egyrészt környezetvédelmi szempontból fontos, másrészt pedig a pénztárcára is hatással van – egy jól kiválasztott hűtőszekrény éves szinten jelentős összeget spórolhat a családi kasszának.

Grab'n_Go_kiveheto_kosar

A Samsung új alulfagyasztós 3050-es hűtőszekrényénél rengeteg okos ötletet vetettek be a gyártó tervezői, amelyek révén jelentős energiamegtakarítás érhető el. Ilyen például a kompresszorban történt újítás. A Samsung Digital Inverter Kompresszora intelligens vezérlésének köszönhetően ki- és bekapcsolgatás nélkül tartja meg a kívánt hőmérsékletet, ezáltal energiát takarít meg, védi a környezetet is, sőt még a zajszintet is csökkenti. A hűtőszekrény ajtajának gyakori nyitogatása, vagy éppen egy tányér melegebb étel behelyezése esetén ez a kompresszor képes hideg levegővel gyorsan szabályozni a hűtőben lévő hőmérsékletet, hogy csökkentse a felesleges energiafogyasztást. Ennek következtében a húsok, zöldségek és gyümölcsök mindenkoron optimális hőmérsékleten tárolhatók benne, hogy minél tovább frissek maradhassanak.

Uj_Samsung_alulfagyasztos_hutoszekreny_03

No Frost technológia – soha többé leolvasztás!

A hagyományos automata leolvasztású vagy kézi leolvasztást igénylő hűtőszekrényekben tárolt élelmiszereket károsíthatja a felszínükön képződött dér vagy a kiszáradás. Ezenfelül a leolvasztás sok időt és gondot igényel, ha azonban elhanyagoljuk, megnő a hűtő energiafogyasztása, ami jelentős összeggel növeli meg a villanyszámlánkat. A Samsung alulfagyasztós hűtőszekrényeivel nem kell többé ezekkel a problémákkal bajlódni, hiszen az újdonságok No Frost jegesedésmentes technológiát használnak. Mindez azt jelenti, hogy nem képződik bennük jégréteg, és nincs is többé szükség leolvasztásra. Ennek következtében a bennük tárolt élelmiszerek frissebbek maradnak és nem ragadnak össze. Az ételek igen rövid idő alatt lehűlnek, amivel mintegy 50 százalékos időmegtakarítás érhető el, nem is beszélve az energia-megtakarításról. Mivel nem képződik hőszigetelő jégréteg a hűtőfelületen, így a hűtés is nagyságrendekkel hatékonyabb. Ráadásul, a jég semennyi helyet nem vesz el a hűtő hasznosítható teréből, belsejének teljes tere kihasználható. A No Frost technológia higiénikus és praktikus: nem fagy hozzá a tárolt élelmiszerek csomagolása a hűtő belső falához, és a hűtőbe tett élelmiszerekbe sem potyog bele semmiféle jégdarab

 

Árak és elérhetőség

A Samsung okos otthoni megoldásainak legfrissebb tagjai, az új alulfagyasztós hűtőszekrények 2013. február közepétől már megvásárolhatók hazánkban is, bruttó 129.900 Ft-tól. A gyártó 10 év garanciát vállal a hűtőszekrények szívére, a kompresszorra.

Uj_Samsung_alulfagyasztos_hutoszekreny



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés