Connect with us

Hirdetés

technokrata

Huawei Ascend G615 – Négymagos HD telefon (viszonylag) olcsóért

Kütyük

Huawei Ascend G615 – Négymagos HD telefon (viszonylag) olcsóért

A Huawei bemutatta legújabb fejlesztését, mely 720p-s IPS kijelzővel rendelkezik. A készülék mindössze 300 euróba kerül. Ez sok, vagy kevés?

Manapság ritka a minőségi és egyben megfizethető készülék. A belépőszintnek is megvan a maga varázsa, tőlük nem is vár sokat az ember, ezért nem is csalódik bennük (akkorát). A csúcskategória más tészta, azonban ezek bőven 120 ezer forint fölött vertek tanyát, és akkor még egy túlárazott iPhone-ról nem is beszéltünk. Hogy mit kapunk például 75 ezer forintért? Egy Galaxy S III Mini-t, ami tudásban nem rossz, de hardverben egyáltalán nem ér annyit, hogy ilyen sok pénzt kiadjak érte. A háromszáz euróba (88 ezer forint) kerülő Ascend G615 azonban egész jó kis hardverekkel lett szerelve. Olyanokkal, amikért mondjuk tavaly tavasszal még meg volt őrülve a világ.

ascend-g615

Kezdjük ott, hogy a készülék IPS kijelzője 4.5 hüvelykes, felbontása pedig 720p- Beépített tárhelye 8 GB, memóriája pedig 1 GB. A 330ppi-s kijelző mögött helyet kapott a microSD kártyaolvasó. Előlapi kamerája 1.3 megapixeles, hátlapija pedig 8, utóbbit dupla ledes vakuval is ellátták. A 8 megapixeles kamerával 1080p-s felbontású videókat is készíthetünk, de elárulom, hogy igazán elfogadható full HD felvételeket eddig csak a Nexus 4 és a Lumia 920 esetében láttam, még a HTC X + -nál sem.

A készülék processzora 1.4 GHz-es, négymagos. Az Ascend G615 támogatja a WiFi-t, a Bluetooth-t és a maximum 21 Mbps-es HSDPA-t. A jövő hónapban jelenik meg Németországban, egyelőre a nem túl mai darabnak számító Android 4.0 Ice Cream Sandwich-csel, de a Huawei elmondása szerint a mobil operációs rendszere frissíthető lesz majd Jelly Bean-ra.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés