Connect with us

technokrata

Elképesztően gyönyörű kezelőfelületet kap a HTC M7

Kütyük

Elképesztően gyönyörű kezelőfelületet kap a HTC M7

A netre került screenshotok alapján ez új HTC Sense 5 lehet az eddigi legszebb kezelőfelület Androidra. Minimalisták előnyben!

Tegnap megmutatta magát teljes valójában a HTC legújabb, legcsúcsabb okostelefonja, az M7. Legalábbis egy prototípusa mindenképp, melyen már tisztán kivehető a HTC UI-ja, azaz felhasználói felülete. A HTC Sense UI számomra mindig a legszebb volt, amivel egy felhasználót csak kényeztetni lehetett az androidos platformon, és a Sense 5 még rátesz egy lapáttal.

Sense 4plus UI vs Sense 5 UI

Az XDA oldalán bukkanhatunk rá a legújabb HTC Sense 5 UI-ra, ugyanis számos screenshot-ot (képernyőfelvételt) raktak fel a fórumtagok. A képek úgy készültek, hogy a baloldalon a HTC Sense 4+ felületét látjuk, jobboldalt pedig az annak megfelelő, de már ötödik generációs felhasználói felületet. Mint láthatjuk, az új verzió sokkal letisztultabb, minimalistább és dizájnosabb lett. A képernyőzár oldaláról például a 3D feloldó gyűrű teljesen eltűnt, az időjárás widget-e is jelentős változásokon esett át. A főképernyőn található applikációk gyorsindítói is nagyobb felületet kaptak, lévén, hogy az óra és az időjárásjelentő widgetet teljesen átszabták.

Sense 4plus UI vs Sense 5 UI 2


HTC Sense UI 5

HTC Sense UI 5_2Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin